Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fazer 2006 nova spojka

Od: smackone odpovědí: 2 změna:
Cau mam fazer 600 2004 72 kw myslim a kdyz po zimě nastartuji zmacknu spojku a zaradim jednicku tak mi to zdechne .. samozdrejme mam furt zmacklou spojku .. jednicka tam sice padne ale jak rikam … nejspis spojka ko nebo by to mohlo byt něco jineho , ale moje hlavní otazka je kolik bude stat oprava .. kolik stoji spojka na tuhle motorku .. nemyslim original ale nakou druho vyrobu co bude dobra v pomeru kvality a ceny jo nic spešl … a kolik si rekne cca mechanik popripade na kolik hodin prace to je .. moc děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bln
hodnocení

0x
Me todle delalo na jine yamaze cidlo stojanku, kdyz jsem zaradil s vyklopenym stojankem tak to chciplo, takze doporucim zkontrolovat cidlo pokud je tedy stojan zaklopeny. A jinak pri vyplem motoru zaradte kvalt, zmacknete spojku a zkuste motorku tlacit, pokud to nepujde a bude tocit motorem tak je problem ve spojce, klidne muze byt jen prilepena takle po zime, mokre spojky to nekdy delaji, to by mohlo pomoci to rozhybat, rozcukat tak jak jsem psal jak to vyzkouset.
smackone
hodnocení

Byl na ni kupec a akorat to dělalo a nejspis to bylo tim ze jsem nemel zaklapnuty stojánek :D vubec mi to nedoslo , diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]