Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Kde mám hledat pojistky u Kymca Dink 125,rv.2008?Chtěl bych si dodělat 12v zásuvku(jen na telefon kvůli navigaci).Díky za reakce.
Rozeber sedlo a úložnej box. Pojistky jsou hned u baterky. Dej si pojistku do volné pozice nebo přímo z plusu baterky hned dej pojistku k baterce (veď od plusu 5cm drátu a pak hned pojistku). Pojistka se nedává na konec k zásuvce. Pojistka musí jistiti i drát co k zásuvce vede. Proto jsou pojistky hned HNED u zdroje.
Ten můj Dink to má jinak,kvůli přístupu k pojistkám stačí oddělat krytku barerie na zadní straně uložnýho boxu.Ty pojistky jsem našel už minulý týden,jen jsem je neviděl, byly pod krytkou a tu jsem nemohl sejmout.Ale zase se nedaří oddělat tu jakoby podlahu(kvůli protažení drátu),vyšrouboval jsem 4 M6 šroubky a ani se to nehne(foto).
Já to na kentoyi vytáhl ze světla,jestli to máte fakt pouze na mobil tak bych se toho nebál.A nedával bych zásuvku ale rovnou usb, třeba: na zabudování hadex.cz/...
na říditka motozasuvky.cz/...
To je dobrý nápad,tu 12 v zásuvku si myslím nebudu potřebovat.A ten adaptér by mohl strácet kontakt ve zdířce na těch našich hrbatých silnicích.
Tak jsem s úspěchem instaloval USB zásuvku,akorád jsem musel dát i kostru už od baterie.Aby správně ukazoval otáčkoměr.Chtěl bych vyzkoušet dojezd od rozblikání rezervy po zastavení kvůli dojití benzínu.Nebude po dolití benzínu v jeho dopravě do karburátoru njaký problém?Nasaje to čerpadlo?Díky za odpověd.
Vyzkoušeno.Od rozblikání kontrolky jsem jel jěště asi 100 km.Ale k nastartování jsem trápil starter asi minutu.mám zase další problém:Světlomet mě svítí nějak moc na vzdálenost 5 metrů asi o metr víš,jak má.Když se podívám na žárovku,se zdá,že v parabole nesedí,jak má.Ale jak se k ní dostat?Na internet jsem asi dost blbej,nemohu najít postup její výměny.Prosím o odkaz a pod..Díky všem.
Kymco
Replace (výměna)
Bulb (žárovky)
Tímto stylem najdeš cokoliv na googlu i youtube. Vyhledávač hledá slova, která jsou někde obsažená v nadpisech a textech. Musíš strojově hledat. Né napsat:" Jak vyměnim..." To možná pochopí až umělá inteligence.
https://www.youtube.com/results?search_query=kymco+bulb+replace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.