Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaký odrezovač (pasivátor koroze) byste doporučili na drobné opravy koroze na karoserii?
žádný - koroze je většinou jen špička ledovce a pokud ji chcete odstranit, pak komplet řádnou opravou
po doplnění místa koroze - jsem přesvědčen, že to je právě ta špička ledovce... Škodovky mají právě tento bod velmi rizikový, pod tím načatým blatníkem bude rezavý práh a oprava bude v reálu 15-30 tis podle skutečného stavu.
chce to upřesnit kde opravit. Na Felicii mi oprava sklovláknovým tmelem vydržela úctyhodných 8 let a to tak, že ani boucháním do toho místa tmel nevypadnul fričkou jsem vyříznul obdélník 8krát 4cm, zespodu blatníku dal provizorní příložku a vyříznuté místo zatmelil. Pak broušení, pod úroveň okolí, jemné tmelení, broušení, stříkání plniče(pozor plnič není stříkací tmel, stříkací tmel jsem nedával), a přes to asi základ, pak samotnou metalízu vínovou a nakonec po zavadnutí bezbarvý lak. Byla to horní hrana blatníku.
Každý tvrdil že je to tak na 2 roky, vydrželo to 8 let a drželo jak bejk, dodnes to tam ještě drží, už je to asi 11 let ale nevím jestli by to vydrželo ještě to bouchání, zkoušet to nebudu.
tímhle přemostit větší džuzny díry, zbrousit pod úroveň okolí, kup větší plechovku aspoň 500gr, Barvy a Laky Host/...
tenhle je jemnější a ten zbrousit na stejnou úroveň okolí
plnič ten jsem dal před lakováním metalízy
jako finální lak koupit bezbarvý lak ve spreji, musí být vyloženě na auta ne bezbarvý apd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.