Ahoj nevíte někdo čím by mohlo být to že se spojkový pedál nevrací a zůstává dole?.. Včera jsem s vozidlem Opel Insignia 2.0 CDTi 125 kW. 2018 r.v. ujel cca 300 km bez sebemenšího problémů. Dnes kolem 6 ráno jsem sedl do auta a po necelých 5 km se mi nevrátil spojkový pedál při podražení. A takhle to dělalo celou cestu zhruba 15 km kde jsem vozidlo následně odstavil. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Dekuju
Tohle se mi stalo před 2 lety na dálnici do Prahy. Podařilo se mi ještě zařadit a dojet na parkoviště na Zličín, zavolat 1224, jestli by mi poslali servisáka na opravu. Řekli mi, že spojka se musí vždy řešit v servisu a odtáhli mě do Plzně do servisu. Tam nejprve odhadlovali opravu na 15 tisíc. Měly to být 2 válečky spojky, nakonec zjistili, že je načatá i spojka a oprava vyšla v autorizovaném servisu na 40.000 Kč. Mám Škoda Superb 2.0 TDI r.v. 2012. Nechci strašit.
, nakonec zjistili, že je načatá i spojka a oprava vyšla v autorizovaném servisu na 40.000 KčTak to je naprosto fantastická cena, to dali velkou slevu Co se týká otázky tazatele, začal bych zkontrolováním, jestli nedrhne samootný pedál spojky, jestli ne, tak výměna spojkového pístu pod pedálem. Tak jako tak to chce za nějaký čas vyměnit.
Na to nemusíte být automechanik - na 1. pohled je jasné, že jde jen o překlep. Prostě ten háček se omylem napsal nad nesprávné písmeno. Občas se něco takového stane každému. Se spojkou to rozhodně nemá nic společného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.