Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevrací se spojka

Od: milan999 odpovědí: 5 změna:
Ahoj nevíte někdo čím by mohlo být to že se spojkový pedál nevrací a zůstává dole?..
Včera jsem s vozidlem Opel Insignia 2.0 CDTi 125 kW. 2018 r.v. ujel cca 300 km bez sebemenšího problémů. Dnes kolem 6 ráno jsem sedl do auta a po necelých 5 km se mi nevrátil spojkový pedál při podražení. A takhle to dělalo celou cestu zhruba 15 km kde jsem vozidlo následně odstavil. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Dekuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohle se mi stalo před 2 lety na dálnici do Prahy. Podařilo se mi ještě zařadit a dojet na parkoviště na Zličín, zavolat 1224, jestli by mi poslali servisáka na opravu. Řekli mi, že spojka se musí vždy řešit v servisu a odtáhli mě do Plzně do servisu. Tam nejprve odhadlovali opravu na 15 tisíc. Měly to být 2 válečky spojky, nakonec zjistili, že je načatá i spojka a oprava vyšla v autorizovaném servisu na 40.000 Kč. Mám Škoda Superb 2.0 TDI r.v. 2012. Nechci strašit.

, nakonec zjistili, že je načatá i spojka a oprava vyšla v autorizovaném servisu na 40.000 KčTak to je naprosto fantastická cena, to dali velkou slevu *palec*Co se týká otázky tazatele, začal bych zkontrolováním, jestli nedrhne samootný pedál spojky, jestli ne, tak výměna spojkového pístu pod pedálem. Tak jako tak to chce za nějaký čas vyměnit.

sasa*
hodnocení

0x

Nejsem automechanik, ale prosím co je podražení?

tonda*
hodnocení

Podřazení... Snížení rychlosti

Na to nemusíte být automechanik - na 1. pohled je jasné, že jde jen o překlep. Prostě ten háček se omylem napsal nad nesprávné písmeno. Občas se něco takového stane každému. Se spojkou to rozhodně nemá nic společného :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]