Ahoj... prosím radu...3 léto mám Kiu Ceed. Mam tam letní komplety.Pred rokem jsme byl upozornen, že tam nemám vymezovaci kroužky. Prý když by to klepalo, tak si mám přijet do servisu. Nedelalo to...bylo vše ok...jsem nice týden po přehození kompletu a při 110 km z to mírně cítím...proč to nedelalo dříve a letos ano? PROSIM nějaké vysvětlení? Má otázka...jak následuje postup? Do servisu přijedu...tam je zrovna nebudou mít...tak je budou muset asi změřit...tím pádem tam bude auto jeden den...druhý den to třeba dopravi do servisu a nasadi...nebo jsou nějaké univerzální? Tedy teď nadasit a frcet dal? Díky.
doplnit vymezovací kroužky a zkontrolovat i šrouby ,u passatu mi v servisu vyměnili šrouby bo ten bezpečnostní byl jiný...ale třáslo se to v němcku ve 180
Dříve vám to nedělalo protože to prostě trefily - usadily přesně do prostřed.Teď to kousek uhlo...Kroužky si můžete koupit i sám,stačí změřit náboj a středovou díru v disku . Jinak vám to změří v servisu odjedete autem a až jim přijdou tak znovu přijedete... aluapneu.cz/...
Když se zamyslíš nad tím plastovým kroužkem, který má stejně mírnou vůli a často orezlým nábojem, vyjde ti, že tě kroužky nezachrání. Stačí šrouby dotahovat postupně a kolo si sedne úplně přesně i bez kroužků. Sundej kolo pečlivě očisti dosedací plochy na kole i náboji a vyzkoušej znovu. Pokud nepomůže nech převážit kola. Závaží mohl odpadnout, disk jsi mohl zdeformovat nějakou dírou a nebo je poškozená pneumatika. Sám jsem musel vyhodit krásnou pneu, která vibrovala protože měla uvnitř poškozený kord od krizového brzdění. Z vnějšku nebylo nic vidět, ale stačíla krátká jízda a kolo bylo nevyvážené. Také je možné, že jsi přehodil zadní kola za přední a pod. takže můžeš zkusit přehodit přední za zadní (ale ne levé za pravé).
Přátelé. Dnes jsem jel 110 až 160 km/h po dálnici. Na rovné silnici mi to zase ale nedělá. Jen je na volantu lehce citit malá nerovnost..je tedy možné, že po zimě kdy člověk jezdil na zimakach a pak na letních začal jezdit po okreskach, že měl zkreslený cit v rukou, že šlo o mírně vibrace až mírně klepání při těch 110 km/h mimo dálnice? Jsem z toho jelen.
Ahoj...navazuji na tento příspěvek...nemůže to být tímto? Na dvou místech preni práve a na jednom místě na práve zadní mam tento otlak..res taková boule...čím to je? A může to být ten zdroj mírného klepání? Je třeba to řešit? Děkuji...
Pneu není směrová. Jsou v ní dráty. Jednu sezónu jela vzorkem dopředu a druhou sezónu jela vzorkem dozadu dle špatného nazutí v pneuservisu. Protože pneuservis neměl poznačeno s předchozí sezony, kudy se pneu odvalovala dopředu. Dráty se pak v pneu zbortí a udělá se boule, jak se rozestoupí a tlak gumy vytlačí jako jazyk tvář.
Navíc je Barum šmejd šmejdskej, takže tomu napomáhá sama výroba v Rumunsku.
Tedy když to vezmu od každého vás, tak nebezpečné to asi není aby to při rychlosti na dálnici prasklo...možné mírně vibrace to může dělat při vyšší rychlosti..doporučujete je dat dozadu a vyzkoušet...logicky přední cast vozu je těžší že? Dam to do pneu servisu a uvidím co i oni řeknou...V.nejhorsim koupím raději 4 nové pneu a snad bude klid.A pak zadat po servisu po sezoně aby na pneu něco poznacili na pneu jakým směrem byla používaná, že?
k2
Nejde o to, ktera cast vozu je tezsi, ale o to, ze "problem" s koly/pneu na zadni naprave se obvykle neprojevuje vibacemi do volantu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.