Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dusící se babeta

Od: babaj odpovědí: 10 změna:
Zdravím, mám problém s babetou. Po startu když přidám plyn se babetta dusí, ale po chvilce třeba čtvrt/půl minuty se už vytáčí normálně. A když je teplá tak chytne a jede vcelku normálně. Neví někdo kde může problém? Napadlo mě špatně seřízený karburátor. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nemá Babetta náhodou takový ten sytič, kde se na karbecu zamáčkne tyčinka a sytič je zaplý?Po přidání plynu sytič odskočí-vypne se? Je to tak? Jestli jo, tak to není rozbitý..Chce to jen nechat chvilku ohřát..Dávka benzínu není řízená elektronicky jako u běžných soudobých strojů..Sytič to prostě chvilku potřebuje..
babaj
hodnocení

Sytič to má no je tam Jikov karburátor..
Jikov karburátorů je spousta. Originál na Babettu by měl mít tu tyčinku..Je tam? Zamačkáváte jí před startem? Je naležato u černého plastu ..filtru na karburátoru

olinl
hodnocení

0x
Zkus jinou zapalovací svíčku-nelíp originál nebo přímou náhradu.
babaj
hodnocení

No mám tam brisk svíčku

Víš vůbec, kolik je různých druhů Brisk svíček?

babaj
19.05.23 16:28
hodnocení

n17c

milous
hodnocení

0x

To mi dělá taky, nášlapnu, pak teprve beru helmu, brýle,zapnu bundu, zatím se trochu ohřeje a už jede normálně.

paveldvorak
hodnocení

0x
Starý benzín ucpaný difusor v dellotto blbé seřízena hladina v plovákové komoře vadný snímač vsdns cívka vadna fsjfka špína v nádrži ucpané sítko to vše řeším s b207vz
babaj
hodnocení

No benzín je den starý, nádrž se čistila je i nový kohout se sítkem a nová svíčka brisk N17C.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]