Nejste přihlášen/a.
Mám AutoBaterii 75Ah 12V v autě.
akorát mi padá napětí na 12,1 V ale startuje dobře (TDI 1,9)
při běžícím motoru ukazuje 14 V
po dojetí má 12,7 ráno má 12,1 jedno jestli zítra a nebo za týden, tak to vypadá na vlastnost baterie než na nějaký únik
co si o tom myslíte? Mám to nějak řešit?
Já bych se zeptal spíš tebe, jaký máš důvod pořád tu baterku takhle zkoumat, pokud normálně funguje a nejsou s ní problémy?
Připadá mi, že je někdy dost na škodu, že se prodávají všelijaké měřáky komukoliv, jenom si lidi dost často komplikují život, jako kdyby neměli důležitější věci na práci.
Mě se takhle podobně chová baterie v benzíňáku a je to naprosto v pořádku.
úplně nová, plně nabitá baterie bez jakékoli zátěže by měla mít 12.6 V
P%okud to měříte někde uvnitř a ještě se zátěží ("zapnuté auto") tak to dá přirozeně o něco míň, stejně jako když není baterie nabitá na 100%, ale třeba jen 90% (což je pro ni příznivější).
Taky se to napětí mění s teplem, jiné bude ukazovat baterie zahřítá po jízdě, jiné prochladlá po noci.
Takže pokud je to "někde kolem 12V" setrvale, tak je všechno v pořádku.
Až to bude "kolem 10V", nebo to poránu bude startovat s potížemi, tak bych baterii vyměnil.
Tak jsem dobil odpojenou baterku, a druhý den měl 12,8 V
Tak jsem vyndal pojistku autorádia, nějaké jiné nápady? I když tedy v autorádiu bylo nastaveno TA = OFF, to jsem vyloženě už předtím kontroloval.
Momentálně nemám jak změřit klidový odběr
Napětí naprázdno je bezcenný údaj, který o stavu baterie neříká vůbec nic. Jestli startuje a při běhu motoru je v palubní síti něco kolem 14 V, je to v pořádku.
TA v VAG rádiu = až 2 hodiny poslouchá po uspání auta, a nahrává TA - jde to nastavit v menu.
Za jak dlouho de Fabia1 uspi? Prý 15 minut? Některá auta 30. Říká odborník
Ps: Jednou se mi stalo, ze baterka šla na nulu a byla tak asi 2 dny než jsem ji dobil. Nevím s jistotou čím se tak stalo. Takže musím byt na pozoru. Mám kalibrovaný měřák napětí s USB zdířkama v zapalovači, takže vidím kdykoliv palubní napětí. Zejména před startem.
Aku jsem tehdy dal jsem na repair (foxsur 4x16 hodin), tzn. sulfataci by to nemělo byt. Něco možná v autě chvilku žere, musím asi najít klešťák
mám dva tipy, buď to je baterka (2 roky stará značku raději neříkám aby nebyly hejty) načatá a rychle vyklesá do doby - než se auto uspí, a nebo něco v autě se pozdě odpojí... to zjistím stopnutím od uspání auta
bohužel multimetr mi měří max do 0,2Amp a včera co jsem ho našel už jsem neměl čas čekat 15 minut na uspání
Kolik teda má brát uspáná Fabie1?
Čekal jsem 0,5 hod., čekal jsem hodinu a furt to bere víc jak 0,2A je to možný?
Nevím kolik přesně protože mám ampérmetr jenom do 0,2 a on vylítne mimo rozsah tak jestli 0,25 nevim
Dle výbav 0,010 - 0,025A
Stačí přerušit napájení, jak tam budeš strkat amatérsky ampermetr a opět se probudí. Ampermetr musí být nehnutě zapojený celou dobu spaní.
Tak ta baterie když má 12,1V tak není v dobré kondici. To že nastartuješ, tak to máš velké plus, že motor chytá zřejmě na otočku. Pokud by měl točit víc, tak už to nebude ono. Kvalita baterie to je na delší zkoumání aby se dala posoudit, jedna věc je samovybíjení a druhá je zátěžový proud podle norem třeba EN, ASA atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.