Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Caliber , Shineray jsou to čínské motorky?

Od: rpt* odpovědí: 5 změna:

Nyní si chci koupit nějakou motorku, je to moje první koupě a tudíž nechci naletět!

Dostal jsem mnoho upozornění ať si nekupuji "čínu" (čínská výroba) že je to nekvalitní...

Našel jsem za dobrou cenu nové motorky jedná se o značky : Caliber , Shineray z názvu posuzuji že se jedná asi o čínské

značky tak bych byl rád kdyby mě někdo ujistil, jestli opravdu to jsou "číny" popřípadě co jiného...

Mnohokrát děkuji a přeji pěkný zbytek dne!

doplněno 27.06.10 11:32:

prodejce totiž uvádí: Země původu: Česká republika

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Shineray je čína a Caliber z 99% take. Nejde rict, ze vsechny cinske znacky jsou nekvalitni, ale u tech dobrych se uz blizi cenou k znamym znackam. Pokulhavaji spise v technologiich. Jestli chces spolehlivou motorku, tak si kup nejakou japonskou znacku, treba i s nizsim obsahem aby ses vesel do ceny cinske. R.

rpt*
hodnocení

A co znamená to když k tomu uvádí země původů ČR?

Že by Čínská republika? *smich*

rpt*
hodnocení

Ne to ne, je tam slovně napsáno Česká republika ...na ČR jsem si to skrátil jen já!

raadek*
Znamená to, ze je u nas nekdo z dovezenych dílů zkompletoval. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]