Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda s nabouraným vozidlem

Od: baronkoo odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, měl bych prosím dotaz, v neděli jsem měl autonehodu kdy mě nedobrzdil řídič a trochu mě ťukl zadní stranu vozidla. Věc byla zaevidována na Euroformulař i s asistenci policie, dále jsem to řešil s pojišťovnou viníka a vše už je zaevidované. Už jsem i objednány na opravu ve smluvním servisu a teď mě zajímá to, jestli auto mužů řídit dokud není opraveno, ostré hrany nemá a je normálně pojízdné akorát ma zadní stranu auta nabouranou

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

8x

Pokud všechno funguje (světla) a nejsou ostrý hrany tak můžeš.

18.05.23 14:22

a brzdy

hodnocení

4x

Tak, jak to popisujete, není problém s tímto jezdit.

paveldvorak
hodnocení

3x

pokud byla na místě policie a vše zdokumentovala musela zkoumat i rozsah poškození v případě ostrých hran odebírá ORV na míste a vystavuje o tom potvrzuení

Odkdy odebírá ORV? Měl jsem ostré hrany po nehodě, ale normálně jsem dojel. Voláni dopraváci PČR.

Nedokážu si představit, když si auto opravím, jak bych bez ORV jezdil a nebo bych musel ještě jet na STK?

To si jako budu volat odtahovku z místa nehody, pak odtahovku na STK a odtahovku domů a pak pěšky na poldy pro zabavenej ORV.

Trochu blbost, ne?

To čumím. 2018 rozbité přední světlo a předek blatníku vyhlej jak konzerva (kolem blinkru).

Nárazník a maska rozstřelený. Kapota jen ohlá.

Normálně jsem dojel domů. Techničák mi nevzali.

Díky za info @milancukrar. Dám si na to pozor. Volat odtah k vůli banalitě na pár km bych fakt nechtěl.;)

anoano
… já ten černý, rok 2018, nic mi nevzali, zvláštní?
Jízda s nabouraným vozidlem

Chlapci, ale častější jsou případy, kdy techničák nezadrží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]