Nejste přihlášen/a.
Bejvalej kolega z práce trpěl na angýny a když jsem jel jeho autem na přezutí, tak jsem si připadal jako kdyby to auto jezdilo po Černobylu. Všechny výdechy ventilace zavřený, zaklopený, větrák vypnutý. Tak blbě se mi v autě dělalo jen jako děcku. Jak nefouká z ventilace, tak bleju. On zase angýna. Jinej kamarád zas nesnáší průvan z okénka.
Tím chci říct, zda tam předchozí majitel neudělal nějakou samodomo ucpávku a systém chlazení vyřadil aby na něj netáhla zima, ale na spolujezdce ano.
Třeba neuměl obsluhovat climatronic a bylo to pro něj jednoduší.
Spousta lidí jednu dobu dobastlovala tajný vypínače na čerpadlo paliva, aby nešlo odjet.
Tím chci říct, že pokud se ti klapky hejbou a táhla tam jsou, tak poslední možnost je nějaká nečekaná samodomo úprava. To je vůbec to nejhorší na hledání. Víc mě nenapadá.
Rozdělal bych to. Asi jsem tě nepotěšil ![]()
Ten Touran má 525 g chladiva. Nevěřím, že chybějící 1/4 chladiva udělala to, co popisuješ. Na to už jsem viděl hodně klimatizací, abych tomu věřil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.