Nejste přihlášen/a.
Bejvalej kolega z práce trpěl na angýny a když jsem jel jeho autem na přezutí, tak jsem si připadal jako kdyby to auto jezdilo po Černobylu. Všechny výdechy ventilace zavřený, zaklopený, větrák vypnutý. Tak blbě se mi v autě dělalo jen jako děcku. Jak nefouká z ventilace, tak bleju. On zase angýna. Jinej kamarád zas nesnáší průvan z okénka.
Tím chci říct, zda tam předchozí majitel neudělal nějakou samodomo ucpávku a systém chlazení vyřadil aby na něj netáhla zima, ale na spolujezdce ano.
Třeba neuměl obsluhovat climatronic a bylo to pro něj jednoduší.
Spousta lidí jednu dobu dobastlovala tajný vypínače na čerpadlo paliva, aby nešlo odjet.
Tím chci říct, že pokud se ti klapky hejbou a táhla tam jsou, tak poslední možnost je nějaká nečekaná samodomo úprava. To je vůbec to nejhorší na hledání. Víc mě nenapadá.
Rozdělal bych to. Asi jsem tě nepotěšil
Ten Touran má 525 g chladiva. Nevěřím, že chybějící 1/4 chladiva udělala to, co popisuješ. Na to už jsem viděl hodně klimatizací, abych tomu věřil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.