Zdravim, Nevite nekdo co by to mohlo byt, vybruje mi volant pri pomale jizde i kolem 80 mi prijde ze je to stejne. Brzdy to nejsou ty jsem menil nedavno a dela to i kdyz nebrzdim je to clio 2001. Diky moc K.
Jen dodám - pneu (boule apod.). Vlastní nepříjemná zkušenost, všechno kromě gum uděláno, vibrace stále. Viditelné poškození pneu žádné. Až po výměně pneu vibrace úplně zmizely. Patrně nějaká vnitřní závada pneu.
Možnosti: nevyvážené pneu, špatné ložisko náboje kola, čepy jak řízení tak ramene, u brzd může být zaseklý brzdový váleček nebo píst, možná i načatý homokinetický kloub, případně zkroucený brzdový kotouč.
Pokud volant vibruje při pomalé jízdě i při zrychlování na 80km/h, popř. výše, je na 99% vada v kolech. Jsou v podstatě 2 možnosti: Nakopnutý (křivý) některý přední disk nebo vadná pneu (nejspíš boule čili porušená vnitřní konstrukce pneu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.