Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat B5 nestartuje

Od: gt222 odpovědí: 7 změna:
Zdravím , chtěl bych se zeptat ohledně problému se startovanim. Když začne pršet nebo být vlhko tak auto mi nechce chytit , byl jsem s tím v myčce a druhy den to nenastartovalo. Pak další den bylo teplejší počasí a auto zas normálně startovalo. Jednou se mi stalo ze to chytlo až na po osmý pokus, ted zase nechce chytit. Známej mi říkal ze bude problém v nějaký krabičce někde u pedálu ze se tam dostává vlhkost nebo voda. Chtěl bych se na to mrknout , nevíte kde tu tzv. Krabičku najdu? Případně po čem se ještě podívat. Děkuji za každou pomoc
Passat B5 Variant
1.9 tdi 81kw

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Problikne ti při otočení klíčku žhavení? Já bych šel po relé 109
Pak bych preventivně očistil pojistku po pojistce od oxidace
Jinak bejva problém s kabeláži co de ke komfortce je pod kobercem u řidiče drží se tam vlhko hnijou kabely ale to by ti haproval central okna a stropní světlo
13.05.23 00:08

*palec*

gt222
hodnocení

0x
Klasicky otočím klíček po chvilce zhasnou všechny kontrolky a když startuji tak akorát jedine po 3 vteřinách startovani začne pipat kontrolka oleje , ale olej tam je a nic víc . Každopádně rucicka otackomeru se malinko zvedne ale nic víc se neděje
Koukni na rwle 109 ty starší typy trpěli na studené spoje

gt222
hodnocení

0x
Problém je úplně stejný jako zde na videu co se tyče chování

youtu.be/...

gt222
hodnocení

0x
Tak relé 109 nemohu teda nalézt jsou tam jen tyto , četl jsem ze i relé 372 je na čerpadlo ale to tam taky nemám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]