Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
na Fiat Idea se něco posmolilo, zbláznily se budíky, vyskakuji nějaké hlášky ( Ebd Failure, switch off, engine aj.) pak zhasne středovy panel, to vše při nastartovaném motoru.
zápach jakoby elektrolytu z baterie, okna když jsem otevíral, tak obrovskou rychlosti, sterače na 1. rychlost také strašně rychle
prostě šílené.
nevím proč ale zkusil jsem proměřit měřákem kolik dává baterie napetí na koncovkach kabelu na baterii
a ukazalo nějakých 18,4V!
okamžitě jsem vypnul motor, ponevadž ten smrad elektrolytu síla
potřeboval bych s autem přejet cca 3km na chalupu a tam ho odstavit, co myslíte, je to možné po vlastní ose odejt?
odpojit altak to bych rád, jenže to vypadá, že se tam z motorové části nedosatnu ( 1.obr, altak je az ze spodu) a nepomohlo by ani demont plast krytu motoru
a co kdybych některý z těch káblíku opojil co vedou na na baterii? ( 2.obr)
a nechal pouze hlavní kabely co vedou na pól baterie
navic auto v tomto přípdě asi už pujde likvidace, takže ostatní el. komponenty neřeším
asd1
jj , já to myslel tak, že násilím, přes tu škvírku, ponevadž , se tam jinak volněnedostanu. z vrchu není misto
a zvednout auto, sundat kolo, podbehy, ufff
auto jde na prodej , pravděpodobně na nahradní díly, nevím, je mi to jedno co si s tim kupujici udela, prostě ho chce ať ho k němu dovezu, at se o to postaram já.
já ho prostě potřebuji jen dostat ze sidíště mimo o pár km jinde
BATERIE( rok stará ) už je KO, mám jeste jednu slabší, ale tu nechci pokoušet raději
z vrchu se k altaku nedostanu, nejspiš jen ze spodu( kanál ), jenže tuto možnost nemám kde
vytočil jsem kola a jedinou skulinkou mezi podbehem a skeletem jde videt nejaký červený kablík(nevím přesně co to je zač) co vede ze zadu smerem k altaku a pak nejaký černý kablik s konektorem, možná to je on od altaku?
pak jeste jedině zvedak, sundat kolo, podbeh, pod auto a s odvahou vlezt a doufat, že bude snadnejsi přístup ke kabliku od alatku a odpojit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.