Chtěla bych se zeptat, koupila jsme Renaulta 19ku ted a na palubni desce je jedna kontrolka, kterou absolutně nevím, na co je. mezi otáčkoměrem a tachometrem je tplota a palivoměr a ještě jedna kontrolka, ktera ma ručičku dole, jen při startování se zvedne nahotu a pak je zase pořad dole, nevím, k čmu slouží. Napiště mi na mail, pokud někdo víte, k čemu je! Díky Mám ještě Peugeota 306 SR, 1996 na plyn kdybyb někdo potřeboval nějakou radu), a tam je deska pochopitelně jiná. Díky
potřeboval bych poradit mam taky renaulta19 14 obsah a když ho za studena nastartuju tak mi nedrži otačky a po chvili jak se zahřeje tak mi je drži ale minimalni okolo 600otačky co to muže bejt je tam někde nějakej šroubek nebo něco čim je mužu přidat dik
potřeboval bych poradit mam renulta 19 s obsahem 14 i za studena mi chcipa a jak se trochu ohřeje tak drži otačky ale jenom 600strašně nizky potřeboval bych vědět jestli jdou nějak zvyšit
Ta kontrolka s ručičkou ukazuje tlak a kolik je v motoru oleje. Při vypuštění mot. oleje otoč klíčkem a ručička by se nemněla hnout.A jak druhý ti bude nalívat olej tak se bude svedat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.