Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíč nenalezen

Od: tonyvrtal odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám vw golf 6, mám jeden klíč je to normálně používání a funguje, a mám ten druhy klíč je to na náhradní dlouho nepoužívá a zkoušel jsem na dá funguje odemknout a zamknout a chtel jsem nastartovat a hned píše klíč nenalezen a startoval a hned vypnou motoru a nevíte někdo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tonyvrtal
08.05.23 13:15
hodnocení

1x
Klíč nenalezen

Laicky "klíč" jsou tři věci pohromadě.

Planžeta, která mechanicky odemiká stavítka zámků,

Transpondér ve formě tabletky nebo cihličky pár mm, který bezdrátově nasnímá cívka na autě a pošle informaci dál do budíků, aby budíky immobilizér odblokovaly a šlo nastartovat - oprávněný start

Elektronika dálkového ovladání centrálního zamykání s baterkou

...

Jednotka budíků nemá naučen transpondér ve tvém klíči, který ti nejde nebo transpondér zcela chybí.

Klíče se učí přes VCDS diagnostiku přístupem do budíků a naučení všech klíčů (transpondérů) naráz.

Jako laik neuděláš sám nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]