Dobrý den Máte někdo zkušenosti s broušením gumových nátěrů? Mám od odlétajících kamínků dosti obouchaný přední nárazník.Stříknul jsem ho gumolakem.Vypadá to dobře,jen v jednom místě mně trochu stekl a po zaschnutí to vytvořilo drobnou nerovnost.U klasických laků je brousitelnot jemným skelným papírem a ,,pod vodou,, dobrá.Nevíte jak je to s těmito laky?Aby to pak nebylo ještě horší.Děkuji
Guma a tedy zřejmě i nátěr na bázi gumy brousit lze brusivem s vyšší hrubostí, ovšem při ručním broušení se povrch ožvejká, je potřeba brousit vysokými otáčkami. Já jsem dobře obrousil měkkou gumu flexou s brusným kotoučem zrnitosti 80. Obroušené místo je ale pak výrazně matnější.
Děkuji,už jsem to pořesil.Na steklý nátěr jsem nalepil proužek lakýrnické pásky a okolí přestříknul do ztracena a pak po sundání pásky ještě jednou.Sice to je nepatrně vidět,ale raději nechám být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.