Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia najednou nejede

Od: ivo® odpovědí: 11 změna:

Jedu dnes z nákupu a naštěstí kousek od baráku motor najednou sám zdechl...Půl nádrže benzinu,pojistky proměřené - v pořádku,stratér točí,světla a ostatní funguje ale motor nechytne..už mě nenapadá kde by mohla být chyba,poraďte...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

0x

dopravní čerpadlo v nádrži?řídící jednotka? asi to bude chtít servis a diagnostiku...

raadek*
Jestli jsou svicky mokre, tak to bude v zapalovani a kdyz jsou suche, tak v doprave paliva. R.
alios*

Zkusit dodávku paliva, zkusit jiskru a zkusit, zda není přicpaný výfuk(přepážky), ale ty první 2 jsou provděpodobnější. Jinak kdy byl měněn palivový filtr?

ar*
hodnocení

0x

Spíš to vidím na problém v zapalování, pokud bzučí čerpadlo. Nevím jestli tam máte ještě klsickou indučku nebo už tam je zapalovací modul.

Když parkrát zastartujete a pak vyndáte svíču buď je mokrá a pak bude problém v zapalování nebo bude suchá a pak je v přívodu paliva. To je potřeba vedět ,aby se možnosti zúžily.

1jara*

Koukněte na svíčky ale asi odešla zapalovací lišta.

ivo®
hodnocení

rozebral sem to,svíčky jsou mokré,benzin je cítit ale mám tam zapalovací lištu,jak zkusím že je dobrá, měřák mám...

1jara*

Změřte zda jde do lišty proud ze zapalovacího modulu. Pokud ano tak změřte zda jde proud na svíčky pootočením klikovým hřídelem motoru. Nestartujte aby se nezaprasil katalyzátor. Může být i kábl k té liště poškozen.

doplněno 25.06.10 18:13:

Kontrolu provádějte při zapnutém zapalování a nezapomeňte vyřadit rychlost.

ivo®
hodnocení

lišta obsahuje 2 cívky,jedna ukazuje 1160 Ohmů ,druhá nic - tak tady to asi bude...

rv*
hodnocení

0x

Odešlo Vám otáčkové čidlo - halův snímač. Vymontovat a dát nové. Raději nechat na servisu, kdyby to bylo něco jiného, škoda té utracené tisícovky. Ti opatrnější vozí náhradní s sebou.

mamen1
hodnocení

0x

Vadný snímač otáček,jak už tady někdo psal ...

ivo®
hodnocení

všem děkuji, v pondělí na to najedu...mimo jiné dá se nějak na stole vyzkoušet ta zapalovací lišta?

doplněno 28.06.10 20:17:

dnes jsem na jiném autě vyzkoušel hall i zapalovací lištu ,na cizím autě to jede ale na mém stále nic,dostal sem tip na čidlo klepání co vy na to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]