Dobrý den, v rodině odhlásili motorku, je to stará Jawa 250. Zajímalo by mě jestli někdo dokáže říct jestli by šla znova přihlásit? Ve velkém TP je toto napsáno, cituji: - Dne 1.1.2016 vozidlo vyraženo z provozu pod č.j..., RZ a ORV uloženy u MěÚ... - Dne 1.1.2017 zápis adresy + účel využití VV - vyřazení vozidla z provozu pokračuje. Děkuji znalým rádcům
Dobře, děkuju moc. Motorka je pojízdná, měla by být vcelku bez rzi. Prosím nemáte někdo nějaký odhad jakou má tržní cenu? Známý mi nabízí 35tisíc, mě se to zdá málo. Děkuji
Záleží na originalitě= stavu stroje. prozkoumejte inzertní servery které veterány prodávají-inzerují = udělejte si výzkum, poptejte se na jawaklubu.cz, jawa-clubu.com ...
jardah
Dívám se na různé nabídky, ceny skáčou 50 - 100 tisíc.
draží se to na různých aukcích a tržní cena je taková, jakou zájemci nabídnou...navíc nabízet lze i v zahraničí a to nejen na mobile.de... sběratelé mají peněz jako želez a "kamaráda" který na tom chce vydělat lehce přeplatí..bez rzi se to prodá kolem 60 bez problémů...za 99 možná v dražbě nebo s čekáním ..jawaklub není svět je nutznéí nabídnout to do zahraničí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.