Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v Rapidu mám v kufru lampičku, ale bohužel při otevřeném kufru svítí pořád. Vzhledem k tomu, že často nechávám otevřený kufr (například při postupném odnášení nákupu), tak bych potřeboval tuto lampičku nějak vypnout. Je úplně zbytečné, aby mi tato lampička svítila celou dobu, kdy je otevřen kufr. Lze nějak doplnit vypínač nebo nastavit vypnutí?
Děkuji
Do půl hodiny se vypne sama. Neřeš. Odpojí se svorka 30. Nebude svítit celou noc nebo nevybije baterku.
Odpojení svorky 30 se dá nastavit na různý čas přes diagnostiku.
Vypínač je blbost. To může napadnout jen kutila co měl Š120.
Proč blbost? Na Fíku mám světlo kufru s vypínačem rovnou z výroby, jednoduše si vybereš jestli světlo chceš nebo ne.. Ne že je auto chytřejší než řidič a přesně ví co chce (Jako třeba automatickej ostřikovač ke stěračům, např. když si chceš stříknout na sklo, ošudlat mouchy a až pak setřít
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.