Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz ohledně totální likvidace. Momentálně ruším starou Felicii a mám obrovské problémy se sehnáním eko likvidace. Teprve pátá firma jí zlikviduje, protože na ní nevydělá prodejem dílů a stejně mne několikrát upozornili, že tam nic nesmí chybět. Napadá mne tak otázka, která se mne může kdykoli týkat. Když mne někdo zboří, pojišťovna vypíše totálku. Pokud se pamatuji, v minulosti se mi to již přihodilo a pojišťovna od výše škody odečetla spoustu dílů, pomalu i koberečky. Jak se to řeší dnes? Pokud mi pojišťovna z hodnoty auta při vyplacení pojistky odečte použitelné díly, které ale nesmím prodat ani použít jinak, jak mám reagovat? Děkuji za radu, Patrik
Ekolikvidace bere auta ze zákona, odmítnout nesmí. Za nekompletní můžou účtovat poplatek kompletní musí vzít zdarma...
Jednoduše, necháš auto pojišťovně resp. tomu kdo ho v aukci vysoutěžil. Pokukd si ho chceš nechat tak se vysoutěžená cena odečte, ty můžeš napadnout jejich odhad ceny svým znaleckým odhadem (i jen tvým podle metodiky)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.