Zdravím, jak náročné a drahé je zapsat jiný motor do TP? Konkrétně mi jde o Feldu, mam 1.3 40kw a chci tam hodit ideálně 1.3 50kw Případně i 1.6 55kw. Hádám že ta 1.3 projde spíš než 1.6 že? Co vše je potřeba zařídit? Kolik to bude stát? Zapíšou mi to vůbec? Co budu muset vše podstoupit co se týká papírování a úřadů?
Skoda Auto zadnou takovouto prestavbu nepovoluje, takze jedine jit nejakou cestou individualni prestavby/schvaleni. Cena za schvaleni nekolikrat presahne cenu vozu.
doplněno 29.04.23 13:59:
Pokud se nepletu, tak 40kW i 50kW maji stejny blok, takze snad by mohlo jit komplet 50kW preskladat do stavajiciho bloku. Na 100% to ale nevim.
thomasd
Takže jedině kus za kus, hm tak mam smulu Díky za odpověď
Já bych začal výmazem čísla motoru z TP, pokud ještě vymazaný není. To je asi jediný, podle čeho laik může zvenku poznat, co přesně za typ to má být. A když na stk nebudou mít jaký konkrétní číslo kontrolovat, tak by nemuselo vadit, že odpovídá motoru s jiným výkonem, ne? Ještě spíš to může prozradit jina řídící jednotka. U MPI fabie pritelky jen někdy pindali na úplně chybějící číslo na bloku (předchozí majitel kdysi měnil v servisu), že právě bez toho nejde poznat typ/výkon. A nebo si sniž hlavu, nech "naostrit" vačku, možná jiný ventilový pružiny, ventily a sání (uz si nepamatuju konkrétní rozdily mezi silnější a slabší verzí jednobodu,mpi, favoritu, feldy, fabie). Můžeš z toho mít i daleko víc, než 50kw a zvenku to bude pořád původní "40kw" motor
k2
Podle cisla motoru opravdu TYP nepoznate, podle typu motoru vsak ano. A typ motoru z TP vymazat nejde a STK ho kontrolovat musi (je-li v TP uveden)...
Měl jsem chvíli favorita BMM, v techničáku 40 kW, blok taky 135, ale jednotka (a kdoví co dalšího) bylo z 50 kW verze a lítalo to jak drak. Na STK samozřejmě nic nepoznali, protože blok seděl
Tak právě s Favoritem jsem si užil svoje. Koupil jsem to s jiným typem motoru a aktivní pan technik to poznal hned! Neprošel jsem ani evidenčkou..Dalo mi práci nechat přepsat typ ze 136B na 135..A to už se jim opět nelíbilo na STK..Že prý musím teda vykuchat jednotku a vstřikování a musí to mít karbec A přitom bloky jsou na chlup stejné a výkony se liší v jednotkách poníků
Do TP se zapisuje to co je schvaleno pokud s tím škodovka nesouhlasí je nutné absolvovat posouzení v jedné ze 3 českých technickych zkušebně a s protokolem požádat úřad o jednotlive schválení... Změní se výkon hluk otáčky spotreba emise CO atd... A to vše se zjišťuje ve zkušebně a to vše se následně musí zapsat do TP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.