Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním ojeté auto a než jsem se jel na jedno podívat, zkontroloval jsem si VIN. Vyjelo mi toto. Chápu to dobře, že prodejce je padlý na hlavu a místo toho, aby prvně stočil tachometr, tak prvně udělal dovozovou TK, pak ho stočil a ještě ten den tam zajel znova a udělal registračku? Nebo jak jinak to lze vysvětlit?
1. Já myslel, že se stočeným tachometrem ho na TK vyřadí z provozu. Jak to, že to takto vůbec dovolil systém bez následků zapsat?
2. Co se stane kupci, až za dva roky dojede s nižším stavem km, než byl na dovozové STK?
3. Není takovýto doklad o stočenýcj km a kontaktem na prodejce vlastně dokladem o spáchání trestného činu?
Vzhledem k tomu, o kolik je to mene je nejpravdepodobnejsi to, ze se nekde nekdo upsal. S tim souvisi i dalsi otazky. Na zaklade slendrianstvi/preklepu nelze vyradit z provozu zadne auto a ani to neni dokladem o spachani TC.
Chce to se mene upinat na "cisla" v nejakych databazich, ktere maji podle uredniku a politiku spasit svet...
Chyba v upsání při překlepu by byla jedna číslice, ne tři. Evidentní záměrný podvod. Dneska je to jednodušší v tom, že se nemusí na bowden tachometru připínat vrtačka na zpětný chod.
No jak si to lze vysvětlit? Tak, že pro hejla je důležitý údaj na odometru, víc ho nezajímá.
Já to vidím takhle. Po dovozu jel dovozce na jednu stanici, tam udělal dovozovou TK s 300+tis na tachometru. Pak ještě ten den jel na jinou STK se stočeným a tam udělal ME. Protože nějak nemůžu uvěřit tomu, že by ve stejný den na jedné stanici bylo číslo protokolu řádově úplně někde jinde...
Nehejl neví. Akorát, že tam není překlep v první číslici, ale i v těch dvou posledních. Třikrát se překlepnout, tak to fakt nevím... Aledejmě tomu, že je to nájezd. Překlepu o sto tisíc nějak uvěřit nemůžu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.