Nejste přihlášen/a.
mám opel astra G a něco mi při přejetí na nerovnostech klepe od jednoho předního kola.
Čepy ramene mám nové, na STK neříkali nic.
Napadá mě jestli to nejsou silembloky na rameni. Jde nějak zjistit jestli jsou špatné? Je na to nějaká finta jak to poznat? Když sundám kolo a trošku s ním hýbu, neslyším ani nevidím nic.
Díky
2x
Ja bych šel po stabilizačních tyčkách nebo spodnim čepu
2x
Silentbloky na klasickém rameni jsou 2. Nejčastěji je prasklý nebo odtrhnutý ten ve tvaru puku a mohlo by to jít vidět i po sundání kola, ale nevšiml jsem si že by tahle závada dělala nějaký extra hluk, spíš zhorší přesnost řízení. Ten druhý silentblok bývá Ok.
Díky za rady
Nedělám si srandu, ale už jsem zažil zákazníka, který mě řekl, že má asi vadnou "lamasondu". A myslel to fakt vážně. Nedělal si pr*el.
Přitom správný výraz je kyslíková sonda, protože měří zbytkovej kyslík ve výfuku při spalování.
angl. Oxygen sensor. Lambda je jen hodnota správného poměru paliva a vzduchu ke spálení.
Ale jako s tím plynem. Všichni říkají lambda.![]()
P.S.: A místo gufero semenring
Nebo Semmering (obec v Rakousku) X Simering
A klasika MIL kontrolky.
Grilovaný kuřátko a vrtulníček
. To už je předem jasný, kdo za tebou přijíždí na opravu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.