Dobrý den Chtěl jsem si pořídit ojeté vozidlo a na doporučení známých jsem si sjednal schůzku s panem.ktery se živí tím že dováží auta z Německa. S autem jezdím asi týden a už se vyskytují potíže. Vadné třetí brzdové světlo.okynko u spolujezdce nejde zavřít ale hlavně když v malé rychlosti nebo na místě otočím volantem ozývají se divné zvuky. Ve smlouvě mám že je auto bez závad. Tak se chci zeptat zda mám nějaký nárok na reklamaci(opravu zdarma) děkuji za odpovedi
No mam pocit že jediný na co máš nárok u jetýho vozu je to že si ho múžeš opravit sám ale zkusit to múžeš co by ne Jinak koupils ojetinu takže nechal sis vymènit rozvody? Vyměnils olej a filtr v motoru? Vyměnils olej v převodovce? Dal si novej vzduchovej a palivovej filtr? Doufam že nevěříš tomu že by ten co ti to prodal že ti to taky před prodejem servisoval?
luke10
Auto má najeto 165tis km rozvody měněny ve 120tis.km já si hnedka nechal vyměnit olej palivový.kabinovy. vzduchový olejový filtr plus čištění a doplnění klimY
dabel, třeba ten náš "soused" dělá rozvody, vymění oleje, filtry. Páč včera si kámoš u něj kupoval auto, musel počkat na nové rozvody, technickou a nové značky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.