Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žere kuna pečivo

Od: pavloss odpovědí: 6 změna:
Dnes jsem otevřel kapotu a našel jsem tam zbytky po hodováni nějakého zvířátka. Jednohubka rohlík s klobáskou.ta byla netknutá ,ale rohlík se zdál být rozdrobený. Co to mohlo být za zvíře. Kabely jsem kontroloval, neviděl žádné poškození. Pro sichr pojedu do servisu.
Žere kuna pečivo
Žere kuna pečivo #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, kuna žere i toto, spíš ji přilákala vůně salámu, rohlíky moc jinak nejí, když už tak jen makové. Protože sůl moc nemusí.

hodnocení

0x

Na servis se vykašli. Umej motor wapkou a nastříkej smradem proti kunám. Kuna dost značkuje močí a pokud ucítí svůj pelech, tam tam bude zas. Už se zabydlela.

pavloss
hodnocení

deramax.cz/... tak jsem dnes koupil toto uvidím jestli se vrátí dožrat večeři
.

Výrobky KEMO jsou přímo určené do aut. Jsou vodotěsné. Tohle je dobré na půdu a do sklepa či kůlny.

pavloss
hodnocení

deramax.cz/... dal jsem špatný odkaz toto mám
Žere kuna pečivo #3

Mám doma deramax klasik. Do auta jsem si koupil KEMO.

To zpracování Deramaxu je jako od radioamatérů v dětském kroužku. Neurazí, funguje, ale třeba ten spínač prostě vodotěsný není i když deska spojů bude zalitá v epoxy.

gme.cz/...

Přitom si řeknou cenu nad 1000kč...

santec-electronic.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]