Nejste přihlášen/a.
zdravim mam otazku prisel mi postou velky technicak od puvodniho majitele. mely prijit i znacky ,,? abych je dal na auto a mohl jet na tecnickou, bez nich nemohu jet...myslel jsem ze dostanu puvodni na nich prejedu na stk a pote pujdu na policii a daji mi nove znacky ktere budou uz na me registrovane.co stimhle delat je nejaka moznost dekuji skopek
A jak jste to auto dostal k sobe?
doplněno 24.06.10 17:59:A STK myslite jako evidencni kontrolu? Protoze jestli to nema STK, tak to asi z depozitu nevyzvedne. Kazdopadne kdyz se to tam doveze na podvalniku, s STK by nemel byt bez znacek problem.
jelo to na podvalniku kterej byl puvodniho majitele ted jsem auto dal do kupy a chci jet na technickou kterou to nema ale myslel jsem si ze mi posle velky techni. i ze znackama skteryma pojedu na stk a pak na policii ty znacky pak necham na policajtech a me daj nove na me psane
Jejda, pane Milane, jste dnes snad jediný člověk, o kterém vím, že je na ICQ služebně starší! Já mám "až" 5546... Dnes se přidělují podobná číslíčka, akorát mají o jedno místo víc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.