Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen ZX 1.9 D - odpojení kódového imobilizéru

Od: mira12 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám Citroen ZX 1.9 D s kódovým zámkem. Chtěl bych ho nějak odpojit, abych nemusel pokaždé zadávat kód. Někde jsem četl že stačí zadat správný kód a po rozsvícení zelené diody odpojit konektor od klávesnice. Nevím ale jestli to opravdu funguje a bojím se aby se to pak třeba nezablokovalo. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máš manuál=návod k autu:? V mnoha návodech, kde byla klávesnice je toto psáno. Pokud nemáš stáhni si ji a ještě lépe regni se na c.klub.cz a sosej co třeba, je tam toho na citroeny hooodně.,dle modelu - od návodu přes "Jak na to" nebo Haynes po dílenské manuály ! Navíc jistě ti tam odpoví někdo kdo s tím má zkušenost. Osobně jsem na X1 zadal dílenský kód a nemusel jsem už pak pokaždé nově zadávat (do odpojení AKB!)

mira12
hodnocení

Zkoušel jsem tam zadat ten dílenský kód, ale když chci nastartovat tak ho tam stejně musím zadat. Kód by měl být 0000. Jinak ten manuál jsem si stáhnul, ale o tom imobilizéru tam není ani zmínka, není ani na obrázkách. Třeba to bude v servisním manuálu, ale pochybuji.

petrovic
hodnocení

0x
Odemknes auto, zadas kod, nastartujes. Za beziciho motoru odpojis klavesnici a to je cele. Ono to funguje tak, ze po vypnuti zapalovani klavesnice zablokuje jednotku. Kdyz tam nebude, nema jednotku co zablokovat. Vyzkouseno, overeno.
mira12
hodnocení

Bohužel k té klávesnici není moc dobrý přístup. Potřebuji sundat tu kouli na řadící páce, abych mohl vyndat celý kus plastu i s tou klávesnicí, sundat kryt co je ještě zezadu na klávesnici a pak teprve vypojit ten konektor. Jenže tu kouli prostě nemůžu nijak stáhnout dolů.

Jestli je to jak na většině od PSA tak táhnout směrem ke střešea co nejde menší sílou, jde vělkou sílou. Bacha na zuby!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]