Nejste přihlášen/a.
Tak si asi dělalo ještě něco jinýho, o čem jsi nám neřekl, nebo o tom sám nevíš, nehrabal někdo do diagnostiky vagrem nebo nerozpojoval nějaký čtekry?
Pokud se nepletu tak ty destičky s čidlem mají v sobě kablík. Tak buď někdo překódoval panel, anebo někdo rozpojil svorku? Ale jen vařím z vody, nikdy jsem to neviděl :/))
Senzor na opotřebení desek je pouze schovaný drátek, který se probrousí a obvod se odkostří a tudíž rozpojí a drát od desek k budíkům je v luftě volně. Pak se kontrolka aktivuje a svítí.
Tedy žlutá s přerušovaným obložením okolo (O)
Někde na těhlici je rozpojený štekr nebo se špatným zaoxidovaným kontaktem či zlomený drát.
Snímač je jen na přední levé desce.
Tak já znám systém přesně opačný. Do výřezu v desce je zasazené čidlo a když se deska sjede na jeho úroveň, obrousí záslepku a čidlo se o kotouč ukostří. Tím se rozsvítí kontrolka.
U koncernu ne. Díky tomu se eliminuje i chyba spojení.
Sám mám nakodovane budíky ve Fabii, ale ještě jsem línej rozebrat příčku a dotáhnout si do svazků drátek. Tak to mám ukostřené o výztuhu pod palubkou. Chci to rozebrat až s taháním hladiny ostřikovačů, předních mlhovek a klimy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.