Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio si robi co chce

Od: jakubtuz odpovědí: 1 změna:
Ahoj, kupil som si 2din autoradio priamo na moj ford mondeo mk4. Radio niekedy hned funguje a aj pripojena prkovacia kamera sa automaticky zapne ak zaradim spiatocku. Ale po vypnuti motora sa niekedy nevypne a vypne sa az za 10 minut. (A potom sa po nastartovani zase 10 minut nezapne a ked sa konecne zapne tak parkovacia kamera sa nezapne pri cuvani. Niekedy sa parkovacia kamera zapne az po dost dlhej dobe odkedy je zaradena spiatocka.
Vobec mi to nedava ziadnu logiku a chcem vediet ci mam to radio reklamovat, alebo je tam nieco co som zapojil zle.(co by bolo zvlastne, ked to radio niekedy funguje ako ma. Neviete niekto poradit, co by tam mohlo robit problem? Dakujem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

2x

to vypadá že bys měl zkontrolovat, jestli ta signalizace od zpátečky nebo S kontakt (zapnutí a vypnutí kličku) je funkční, není tam nějaký přechodový odpor... což může být i v tom samotným rádiu, nějaký studeňák...

To je lahůdka, když tomu nerozumíš, díly si objednáš v Číně, namontuje ti to bůhví kdo, no tak pak to je dobrá alchymie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]