Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s policejním foto

Od: jir* odpovědí: 4 změna:

Podělte se prosím o zkušenosti s policejním focením motocyklů při překročení rychlosti v Praze a okolí.

Převažuje focení zepředu nebo ze zadu. Ptám se protože motorky mají číslo jen vzadu.

Díky. Jiří

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

3x

Většinou fotky spárují, protože na červenou jim stačí pohled ze zadu , při rychlosti nebo projetí na červenou mají na většině križovatek kamery vpředu i vzadu kvůli fotu ksichtu ve vozidle..., na motorce bych si problém nedělal, prokazatelně jsem neřídil a mám svědky / dokazování je na kašpárcich /...obvzláště výborné jsou fotky při jízdě po zadním kole v rychlosti kolem 100...pokud vyjede z vedlejší náklaďák , to je pak mazec...a játra, srdce, rohovky , kosti jsou třeba pořád, seznam čekatelů na transplantaci je velmi dlouhý a ti co čekají jsou rádi že motorkářů je dost a sezona je v plném proudu...Hezký den a mnoho km bez nehod...

jir*
hodnocení

Díky.

Moje orgány by asi putovali do pece, protože mám dost najeto. Takže to nepřeháním.

Nicméně padesátka se mi občas nezdá přiměřená. Jiří

erikch*
hodnocení

0x

stačí mrknout na kamery v měřených úsecích-jsou jen proti směru jízdy...horší už je možné spárování kamerového systému města,i když okruh,magistrála ap.moc kamer nemá...jinak přání viz.shora...

jir*
hodnocení

Díky. Jiří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]