Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klakson u auta

Od: jankk odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, který výrobce aut má dobré klaksony? Myslím tím hlasitost a ten zvuk jeho. Vím že Ford a Volkswagen mají dobrý. Je ještě nějaký jiný?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Škodovka používá fanfáry (šneky) od Hella made in Spain.

U lepších výbav paralelně nízký ton s vysokým tónem. Dva šneky současně.

Pak to hraje "akord".

Ty laciné značky mají třeba jen magnetodynamické troubítko jak Š120 nebo Favorit. Prostě klakson ne Fanfáru.

hodnocení

1x

Mluvíš o klaksónu nebo o houkačce/fanfárách? To je totiž velký rozdíl!

doplněno 18.04.23 17:27:

Ta věc může být buď klaksón (příšerný zvuk!) nebo houkačka/fanfáry (melodický zvuk).Mám na Dacii fanfáry z Renaultu Laguna a proti původnímu klaksónu je to nebe a dudy!

jankk
hodnocení

Taková ta věc která houká když zmáčkneš volant. anglicky se tomu říká Horn.

Na mé Dacii když zmáčknu volant, nestane se vůbec nic, je ticho *smich*

jankk
hodnocení

No... Dacia... Made in Romania... ten stojí za nic. Ale chodce vyleká

U mě na koncernu taky nic. Musí bejt zapnutej klíček. Kdo to vymejšlel... Ale co vím u Forda Focuse 1 bez klíčku nejdou ani brzdová světla.

@satam... nechtěl bych pracovat v tomto obchodě, kde mají "try me"panel :-D

@gumidek: Teda, ani já *stop*

@jankk: Kde žiješ? Na mém Loganu byl původní klakson zn. HELLA! To je podle tebe Rumun?

hodnocení

1x

Tak ono mnoho výrobců používá díly od jednoho výrobce ale starší Volva mají hodně hlasité famfáry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]