Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jak dohlásit/ jakou žádostí na dopravním úřadě tu skutečnost, že mi byla provedena LPG přestavba na autě.
K autu mi dali revizní protokol a do velkého TP provedli zápis a prý jen mám jít na úřad s malým TP..
Budu platil nějaký kolek? Nebo mě jen vymění malý technický průkaz? Jakou žádost vyplnit?
Děkuji
Tak si vemte ,,velký,, a ,,malý,, techničák + tu jejich revizní zprávu o montáži,OP a běžte na dopravku.Aspoň teda u nás v Brně jsou informace - spíš teda taková recepce a tam se zeptáte a oni Vám dají příslušné tiskopisy k vyplnění,vezmete si pořadové číslo a jdete k přepážce.Jestli platit nějaký kolek - ono se ještě někde platí kolkem? Asi bude stačit na pokladně poplatek / dostanete účtenku o zaplacení / za úkon vrátíte se k přepážce a je hotovo.Aspoň takhle se to dělalo.
Vzal bych peněženku osobní doklady, doklady vozidla=ORVI a ORVII, doklady od zástavby LPG-všechny, a dojel-došel na úřad odbor dopravy , evidenci MV vzal si tam tiskopis žádost ZMĚNY...lze stáhnout a vyplnit doma a nechal doplnit do dokladů za menší úplatek.
S dopravku bych jednal až v případě nehody ( je to součást PČR, nemajíce nic společného s evidencí MV), Pokud jste to nenechal zastavět do staré vrány, pak nemáte TP ani OTP ale jen ORVI a II , tudíž toto asi taky nemůžete vzít!
Ten, co vám to montoval, je docela truhlík. Měl vás poučit, že stačí malý a velký TP (ORV I a ORV II) a OP, dojít na jakýkoli Registr vozidel, vyplnit "změnový" tiskopis a zaplatit poplatek. Vše o vestavbě LPG si na Registru stáhnou z příslušných stránek, kam to povinně zavedl ten "truhlík" montážník, provedou zápis změny do svého systému a vydají vám nový malý TP (ORV I). Toť vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.