Dobrý den, zakoupil jsem autokameru Lamax T10 a chtěl jsem se zeptat, pokud to jde, jak nastavím, aby se mi při spořiči obrazovky zobrazovala aktuální rychlost. Na kameře Lamax T6 je tam možnost Tachometr, takže obrazovka je černá a zeleně se ukazuje aktuální rychlosti vozidla přes celý displej. Nicméně u Lamax T10 jsem tuto funkci nenašel. Byl jsem na tuto funkci zvyklý a nenapadlo mě že by novější a dražší, lepší model tuto funkci nebude mít. Neřešil to někdo?
Zkusil bych jestli kamera nemá nějaký update. Jinak je možné, že ta kamera tuto funkci nemá. Ono stejně to člověk trochu musel brát s rezervou. Přeci jenom to určování rychlosti přes gps nemusí být úplně přesné.
Tak info z podpory Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Tato situace nás velmi mrzí. Bohužel LAMAX T10 nedisponuje funkcí tachometr při spořiči displeje. Aktuální rychlost Vám kamera na displeji zobrazí pouze v okamžiku detekce radaru. V případě dalších dotazů či nejasností, nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem a přáním pěkného dne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.