Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký motor TSI

Od: ladac odpovědí: 13 změna:
Zdravím,chtěl bych koupit Octavii 2 kombi,vzhledem k tomu že toho moc nenajezdim tak s benzínovým motorem.Jaky by jste doporučili motor 1.2 1.4 nebo 1.8tsi?Rok výroby bude tak 2010 - 2012
Děkuji za radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A proč turbo.

Já mám už čtvrté vozidlo a vždy to byla atmosféra benzín s řetězovými rozvody.

Dvoulitr atmosféra benzín. Moje řeč.

hodnocení

2x

v tomto ročníku bych tsi nedoporučil

rrt
hodnocení

0x

S DSG a mladsi :)

nohup
hodnocení

0x

" Řetězový rozvod

Ve všeobecnou negativní známost vešel motor selhávajícími rozvody. Původní řetěz byl úzký, občas se vytahal a přeskočil, což bylo fatální. Výrobce uvedl několik modifikací, přičemž finální a nutno podotknout, že již bezpečná verze, přišla právě 18. 6. 2011 24. 10. 20111."

viz skodaroomster.eu/... //stejne motory

Mám 1.2 TSI Octavia 2 kombi, motoricky jsem spokojen turbo to v pohodě utáhne. Spotřeba oproti naftě je trochu

horší ja jsem na 6-7 a je to 6ti kvalt.

Ale jsem spokojený, mám rád benzínové motory pro jejich výhody.

ssmam

Jaké může mít výhody benzínový 1,2 motor?

Kolik chlastá na dálnici při rychlosti 160 kmh?

k2

@ssmam: Proc je tak dulezita spotreba pri 160km/h?

nohup

když spěchám tak jezdím mezi 130-150 místy 160 a jsem do 8 litru

ssmam

Ty myslis prumernou spotrebu asi, me zajimala okamzita...

Uz kvuli zprevodovani 1,2 motoru, kolik ma RPM ve 160?

ps: no 150-160 je bezpecna cestovni rychlost a uvazovalo se o zvyseni

k2

@ssmam:50-160 je bezpecna cestovni rychlost

Na zaklade ceho soudite, ze dvojnasobny rychlostni rozdil mezi 2 pruhy dalnice je bezpecna cestovni rychlost? Je k tomu nejaka statistika, nebo se jedna o vlastni vyzkum?

K cemu je vlastne dobry udaj o okamzite spotrebe pri dane rychlosti, kdyz takovou rychlosti nelze realne jet/drzet?

Pokud jede levý oruh 160 a pravý 80, tak jiná bezpečná rychlost bohužel není, to je realita našich dálnic.
k2

@tomkk: Na ktere CZ dalnici jede levy pruh 160km/h? Co vidam na dalnicich, tak levy jezdi +- tech 130km/h (rekneme 140km/h dle tacho). Obcas se najde i nekdo, kdo chvata vice, ale aby se v levem drzelo 160km/h, to jsem snad u nas jeste nepotkal. Asi tedy ziji v jine realite...

hodnocení

0x
Z těchto tří žádný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]