Nejste přihlášen/a.
" Řetězový rozvod
Ve všeobecnou negativní známost vešel motor selhávajícími rozvody. Původní řetěz byl úzký, občas se vytahal a přeskočil, což bylo fatální. Výrobce uvedl několik modifikací, přičemž finální a nutno podotknout, že již bezpečná verze, přišla právě 18. 6. 2011 24. 10. 20111."
viz skodaroomster.eu/... //stejne motory
Mám 1.2 TSI Octavia 2 kombi, motoricky jsem spokojen turbo to v pohodě utáhne. Spotřeba oproti naftě je trochu
horší ja jsem na 6-7 a je to 6ti kvalt.
Ale jsem spokojený, mám rád benzínové motory pro jejich výhody.
Ty myslis prumernou spotrebu asi, me zajimala okamzita...
Uz kvuli zprevodovani 1,2 motoru, kolik ma RPM ve 160?
ps: no 150-160 je bezpecna cestovni rychlost a uvazovalo se o zvyseni
@ssmam:50-160 je bezpecna cestovni rychlost
Na zaklade ceho soudite, ze dvojnasobny rychlostni rozdil mezi 2 pruhy dalnice je bezpecna cestovni rychlost? Je k tomu nejaka statistika, nebo se jedna o vlastni vyzkum?
K cemu je vlastne dobry udaj o okamzite spotrebe pri dane rychlosti, kdyz takovou rychlosti nelze realne jet/drzet?
@tomkk: Na ktere CZ dalnici jede levy pruh 160km/h? Co vidam na dalnicich, tak levy jezdi +- tech 130km/h (rekneme 140km/h dle tacho). Obcas se najde i nekdo, kdo chvata vice, ale aby se v levem drzelo 160km/h, to jsem snad u nas jeste nepotkal. Asi tedy ziji v jine realite...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.