Nejste přihlášen/a.
Scala nebo Kamiq - oba s 1.0l TSI/6st. v základní výbavě. Určení - na dojíždění do práce, na chatu, nákupy. Kamiq je podle mě ve své třídě zajímavé SUV. Scala je prý jen "něco mezi" Kamiqem a Fabií. Které z nich je podle vás lepší volba? Děkuji za rady.
3x
Porovnat na showroomu, posadit se. Projet a je to.
0x
Určitě Scala...je větší...Kamiq je sice SUV, ale jinak je to prostě nakopnutá koza...je to jen vyšší, ale ne větší...Navíc Scala má podvozek z Golfa, takže má určitě lepší podvozek a jízdní vlastnosti...a Určitě nebrat ten motor do holícího strojku a jít určitě do 1,5tsi 110kW
Scala nemá podvozek z golfa. Má stejný jako kamiq, fabia IV, polo, ibiza atd. Rozdíl bude maximálně v naladění tlumičů.
0x
Já za sebe mohu doporučit Scalu 1,0 tsi 85kw. Jezdím s ní ale hlavně okresky 85%, 15%. Za 2,5 roku namotáno jen 30tis.km a zatím v pohodě.
Záruční reklamace: systém nouzového volání, výměna opraveno
Výměna vadné svíčky, pry vada z výroby, opraveno.
Záruka 5let nebo 100 TKM
JInak nic, dlouhodobou spotrebu mám za 2,5 roku cca 5,4l/100
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.