Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete mi někdo prosím poradit.Mám auto na úvěr a autem se ručí.Nemohu auto prodat ani nic jiného.Teď se stala nehoda,jednoznačný viník je druhé auto.Ale mám problém s tím jak to vyřešit,když mi oznamil likvidátor že je to totálka.Mohu si trvat na opravě?Nebo mohu nechat totálku,ale s tím že si auto odvezu a za ty peníze opravím?Nechtějí ho opravit že oprava převyšuje hodnotu auta,ale já mám známého který by mi auto opravil.Prosím poraďte někdo,děkuji!
Tak normalne to probiha asi tak, ze kdyz je to jako totalka, ohodnoti vrak, vyplati v hotovost rozdil do tabulkove ceny a je jedno, co se s vrakem bude delat. Ale uz jsem slysel, ze nektere pojistovny i trvaji na likvidaci vraku... Je otazka, jak to bude vychazet financne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.