Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód autorádia

Od: ellie odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá zjistit kód k autorádiu pouze podle VIN? Mám jedničkovou Fabii s původním rádiem Symphony a nejde mi vyndat. Vypadá to, že se zlomila ta jedna pacička a prostě vyndat nejde, takže sériové číslo nemám, jak zjistit.
Mějte se mnou prosím trpělivost, autům vůbec nerozumím, je to moje první auto.
Díky za každou odpověď a pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rukou vyndej ten spodní šuplík nebo přihrádku s dírou. Stačí tam narvat dlaň, zatnout a vyškubnout.

Většinou vypadne i rádio u toho. Pokud ne, pak stačí šáhnout po vyjmuté schráncerukou dozadu a podebrat rádio zezadu prsty a vyškubnout ven.

Symphony rádia se vyčítají eeprom programátory.

Podle VIN je to zbytečné. Origo rádia v původních autech kody nikdy nechtějí. Komunikují s jednotkami budíků a BSG a sami se odkodují.

Máš prostě autorádio z jiného vozu! Proto chce kód.

Lze pouze přes vyčtení eeprom paměti nebo seriového čísla na code radio. uk při platbě do uk a online pošlou kod.

radio-code.co.uk/...

ellie
hodnocení

Moc děkuji

Ta webovka anglánů je spolehlivá. Pár rádií jsem už takto odemkl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]