Nejste přihlášen/a.
Nechávali jste si někdo přivézt auto třeba z Německa?Zajímalo by mě jestli se na firmu která se tímto zabývá dá spolehnout,a jaké jsou zkušenosti s těmito auty?
osobně jsem zastáncem dovozu (byť individuálního),s firmou je to stejné jako např.se zedníky,instalatéry-Karel je pořádný,zodpovědný atd.a Jarda na to prdí,vezme zálohu a pak ho měsíc naháníte-třeba...Auta z Německa (a vůbec ze západu všeobecně)jsou z 95%v lepším stavu-jednak kvalita silnic,tam kde němci dají značku "Strasse shade",tak mi si libujeme po jak pěkné silnici jedeme,další věcí je vesměs pouze aut.servis-žádné domácí "bastlení",stáčení tacho počínaje...Ale s firmou-raději bych volil si vzít známého,udělat si výlet a auto přivézt po své ose na převozkách,víte co máte,ušetříte ranec za dovoz(dopravu) a provizi-dnes už většina němců i speakuje,takže domluva v poho a vůbec celkově se není čeho bát...O jaké auto konkrétně se jedná,jestli mohu vědět?Podle toho se dá poradit i konkrétněji...
Mozna jednodussi cesta je hledat v mistnich bazarech, ktere se zivi tahanim aut zvenci - je jich dost, IMHO vetsina, auto je zvenci a je to jednodussi. Samzrejme je potreba najit solidni bazar...
jj,jednodušší asi určitě-ale jak správně říkáš:"najít solidní bazar"-to je ,resp.by asi byl problém-když přivezou fakt nějakého krasavce,tak na něj nasadí ranec,když to není krasavec,tak z něj jakože udělají...Aut už jsem pár přitáhl,takže trošku zkušenost s tím mám(i Fr,Ch atd.)-fakt to není nic dramatického,dva dny tam i zpět(někdy tři),ale myslím a mám zkušenost,že kvůli ušetřeným i třeba desítkám tisíc(nejen pořízení,ale následně i pak třeba díly a servis za všelijaké "kostlivce",co se vbrzku u bazarové kárky vyloupnou)to má smysl...Je to můj názor-ze začátku jsme byl taky trošku "vyplašemej"jet pro auto až do Francie,ale v poho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.