Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho vrátí AAA peníze

Od: marketa32 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, zakoupila jsem si u AAA vozidlo a po cestě domů, se mi rozsvítila kontrolka motoru, postupovala jsem dle pokynů AAA, zajela do servisu nechala si vytisknout a podepsat nacenění, sepsala jsem protokol o reklamaci. Přišlo mi do schránky vyjádření že AAA zamítají reklamaci, ale že mi čast peněz jako projev dobré vůle vrátí. Domluvili jsme se a sepsali protokol o narovnání reklamace, kde je uvedeno že pošlou peníze na účet. No otočily se 3 týdny a pořád nic. Nevíte někdo kolik na to mají času? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ja bych řek že to bude jak s reklamací tedy do měsíce tudíž mate ještě čas ale múžete zvednout telefon vytočit jejich info linku a začít se zajímat

hodnocení

2x
Dohoda o narovnani by měla mít vždy uvedeno datum splatnosti, mate ho tam?
Milionkrát můžeš tvrdit že do áček se auta nejezdí kupovat a je to tu zas
marketa32
hodnocení

Žádný datum tam není jen, že kupující a prodávající se dohodli na vrácení částky která bude zaslána na účet

asd1
hodnocení

0x

Klasika.. Hádej proč se to auto prodalo přes áčka *smich*

Času na to mají asi tak až naprší až uschne a stěžovat si můžeš na lampárně. Je to "dobrá vůle", takže na to nemáš nárok a ani to nemůžeš nijak vyžadovat. Jen tě odehnali abys nevotravovala. Protokol o narovnání reklamace když reklamace bala zamítnuta? *smich*

asd1

odeslalo se dvakrát - tohle pls smáznout

paveldvorak
hodnocení

0x

Osobně se domnívám že by to ěmlo být uvedeno v tom písemném narovnání reklamace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]