Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat,jestli máte někdo zkušenost s meganem,chtěla bych si ho koupit,na fotkách je luxusní,majitel uvádí:na tachometru 270 000km,při 240 000km sem ho kupoval já,nechal sem ho nově nastříkat na žlutou perleť,palubní počítač,nový přední tlumiče,motor před 30 000km kompletní GO,nový zadní díl výfuku,v elektrice,nikdy nebourané motor se nechal kompletně dělat:nové uložení kliky,veškeré těsnění,nové pístní kroužky atd. v poslední době sem na vozidlo kupoval nové přední tlumiče + uložení,ještě by chtěly dokoupit nové pružiny.dále je tam nový zadní díl výfuku.interiér je celkem zachovalý,jen sedadlo u řidiče je potrhané ale to má každý renault megane 2.0 16v,koroze mírná nad levym zadnim kolem,neni vidět rez ale pod barvou se dělají puchýřky,nic hrozného.s autem sme byly před rokem v Chorvatsku a cesta proběhla bez problému.
Myslíte že je rozumné kupovat tak staré auto když má tolik najeto?Mockrát děkuji za jakýkoliv názor,autům nerozumím a tohle se mi moc moc líbí,stojí jen 30000Kč
je to blbost, vyhodit 30 tisíc za starou ludru, k tomu minimálně 3tis za eko-daň, 800 za registraci, pár tisíc za výfuk atd...za 49 tisíc koupíte například fabii r v 2001 a ta Vám stačí...dvoulitrový benzinový motor / 16 V může mít sice slušný výkon, ale s jakou spotřebou? Když někdo nasype do auta tolik peněz jak uvádí prodejce, a auto je dobré a spolehlivé, nebude se ho zbavovat...pryč od megana...sama si na něm nic neopravíte a budete pořád platit servisu
to tu dlouho nebylo-nedavno jsme se spolu dohadovali o kvalitě fr.aut versus Škoda-jen pro připomenutí ,Fr.auta byla za posledních cca.15 let 8x celosvětovým autem roku a Škoda-nikdy...To o něčem vypovídá-nebudeme asi dělat z x set odborníků z celého civil.světa blbce,že...?!Ale konkrétně -pokud se vám Megane líbí a chcete jej,tak se toho nebojte-jen si z okruhu známých s sebou vemte nějakého človíčka,jenž dokáže posoudit techn.stav auta a případné vady.Už jsem se zde zmiňoval,kdysi jsem měl R25 s nějakými 850tisíci kiláků a držák,navíc pro svoje "blbnutí"mám R 19 16V 95rok a taky držák(a to zdůrazňuji,že mám na vyblbnutí se)-prostě jestli je to konkrétní auto o.k.,není se čeho bát.Pro srovnání(a pana "nu")jak velký je rozdíl v ceně práce obou zn.servisů Škoda a Renault?Minimální- a další věc pro patrioty Škoda-cena př.světla Fabie 01 od fa.Depo(druhovýroba)1589,- a na Megana Coupe orig.Valeo 1071,-trošku rozdíl v ceně dílů-a to jen tak namátkou...Prostě názor,že česká auta,jejich servis,díly ap.jsou levnější(a snad i kvalitnější)-je přinejměnším ve většině případů zcestný...Je to úplně jedno-vždy záleží na tom kterém kousku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.