Nejste přihlášen/a.
Zdravím, svítí mi kontrolka světel, chyby viz. obrázky, někdy se přidá i přední obrysové světlo (teď si nepamatuji přesně jaká strana). Problém je ale ten, že všechno svítí v pořádku. Nevíte čím to může být než začnu řešit servis, otravuje mě to a mám obavy, aby se něco nepo... Díky.
doplněno 09.04.23 23:45:
nešlo nahrát
0x
zadní mlhovka svítí taky?
doplněno 10.04.23 00:02:
Může být někde špatný kontakt na zaoxidovaných paticích nebo konektoru (ale to je spíše přednost Fiatů).
Měnil někdo v minulosti zadní žárovky? - už jsem se setkal se starline žárovkou dvou vláken, že se rozsvěcovala obě vlákna při silném zahřátí od prvního vlákna.
Kolik má najeto? - Neláme se kabelový svazek kufrových dveří, když jde o výpadky mlhy?
0x
doplněno 12.04.23 19:32: Zadní žárovky jsem některé měnil loni, ale co to bylo teď nevím.
0x
Dik
- Obrysová a potkávací světla
- Denni sviceni obrysovymi svetly?
- Obrysová světla vs potkávací
- Svícení obrysovými světly
- Nesvítí zadní obrysová světla ani palubka
- Pozice pojistky pro obrysová světla
- Jiná obrysová světla
- Žlutá obrysová světla
- Obrysová světla a vypnutý motor
- Denní svícení, jak je to správně?
- Proc problikavaji obrysova svetlapri smerovyc
- Obrysová světla zadní VW Golf IV
- Nesvítí světla
- Denní svícení + mlhovky
- Svítí obrysová i tlumená světla u Felicie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.