Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak utěsnit přívod oleje do turba?

Od: dominik® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, z přívodní olejové hadice do turba teče olej viz. fotka. Je možné závit nějakým způsobem utěsnit, např. teflonovou páskou a nebo je nutné koupit novou celou hadici? Spodní měděné těsnění je nové a vše je dosaženo pevně.
Díky moc za radu.

Jak utěsnit přívod oleje do turba?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

4x
Těsní kužel, trubka je buď praská nebo kužel pretažený a vymačkaný, dejte novou nejlépe i s holendrem.
hodnocení

Dobře, děkuji. Vyměním tedy celou trubku s holendrem a šroubení s těsněním co vede do turba.

hodnocení

1x
Tak tak mění se celá trubka a je stim kapku oser nedavno sem to měnil kámošce na oktavce
hodnocení

Já jsem o víkendu čistil regulaci, takže vím jak je to hrozný :⁠-⁠D.. Nechce se mi do toho, ale co mi zbývá.

hodnocení

Ještě se zeptám, jestli je možné tam dát hydraulickou hadici s kovovým opletem? Mám ji možnost sehnat v práci. Myslím tu co je na fotce 1, ale je s normálním závitem a nemá tam to očko pro šroub s dírou jako je na fotce 2. Myslíte, že to vadí?
Díky.
Jak utěsnit přívod oleje do turba? #2
Jak utěsnit přívod oleje do turba? #3
007cz
Nedělej to, ta hadice mimo jiné nezvládne teploty u turba.
hodnocení

Dobře, díky. Vyměním to celé a bude to :⁠-⁠;)
asd1

Dá se sehnat trubku, ohejbačku (nebo písek), pertlovačku a vyrobit, neni to nic složitýho a cenově to neni v tisících ale v desetikorunách.. Mají v servisech kde dělaj hydrauliku, tipuju že i na kšeft "pro cizího" to zvládnou za pár stovek.. Pokud tam neni trhlina tak stačí zkrátit a udělat novej pertl (pokud je tam pár mm navíc - ale vzhledem k šetření materiálu to bude spíš nadoraz bez rezervy..

Nová je samo nejjednodušší, ale hajzli neví co za to chtít, oproti výrobní ceně to je lichva. Nedáš nejezdíš a toho se zneužívá *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]