Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám pár otázek ohledně podvozku u mého golfa, poslední pul rok od výměny tlumiču se objevil takový vrzající zvuk při zatáčení je to dost hlučný nemáte někdo zkušenost s tím? Slyšel jsem že by to mohlo být horní uložení ale divný je že to nedělá pořád na pár dní přestane potom to děla pár týdnu v kuse. K tomu při rozjezdu se auto jakoby zatřepe udělá to na 1 a 2 rychlost potom nic prý zase poloosa a nebo uložení motoru. Počítám s tím že to budu objednávat jen by mě zajímalo co by to ještě dalšího mohlo dělat hlavne přitom zatáčení, a kde objednat díly kde bude vše co jsem vypsal. Vždycky najdu stránku kde to má po jednom dílu. Děkuji vám za odpověd
toč na místě volantem a druhej at má ucho na podběhu kde sou chycený zvrchu tlumiče a měl bys v pohodě slyšet jestli vrže či ne
díly beru tu https://voton.cz/cs a tu autodilyparts.cz/...
Přesně jak zatuhlý ložisko horního uložení mi vrzal kloub na tyčce stabilizátoru.. Než poslouchat tak lepší osahat, pomocník točí a rukou jde cítit kte to vrže nebo lupe..
Třepání možná zavěšení motoru, často spodní silent na převodovce, projev je spíš vibrace/ třepání na volnoběh, ale s rozjezdem to může být taky.. Nebo i dvouhmota..
Poloosy spíš vibrujou ve vyšší rychlosti pod plynem, vnější klouby zase cvakaj v rejdu..
Díly Cardo, Motora, Pema apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.