Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po smazání diagnostiky mi svítí světla na 0

Od: stejsky odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru, mám bluetooth OBDII ELM327 diagnostiku, chybovou hlášku jsem chtěl smazat, to se mi podařilo. Problém je v tom, že od té doby mi svítí světla na pozici 0, neví někdo co s tím? Auto nemá denní svícení .
Auto: Fabia 2 1.2 HTP

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus odpojit na minutu baterii a pak připoj

hodnocení

0x

No čo ste tým dokazal? Auto vám vyhodilo chybu a vy nie aby ste to opravili a potom zmazal záznam chyby,tak ste ju len vymazali no porucha ostala. Výsledok vidíte sami.

Není to tak dlouho, co tu někdo brečel, že v servisu jsou zloději, když za vymazání poruchy chtějí více jak 200 korun. Za tzv. bezcenné kliknutí. Tak tady je výsledek.

hodnocení

0x

Na bžundáji se mi to stalo po připojení nabíječky k mrtvé baterce. Po připojení nabíječky svítily světla takže jsem je během nabíení musel buď dát na parkovačky nebo úplně odpojit baterku. Odpojil jsem baterku, nabil a po dobití bylo zase všechno OK . Takže souhlasím s radou, odpojit přes noc baterku.

007cz
Dodělávané ds spíná při zvýšeném napětí u nastartovaného motoru, při připojení nabíječky si jednotka myslí, že je nastartovaný motor. Tohle bude jiný případ.
Denní svicení není dodělávané, je tam z výroby ale jinak vysvětlení dává smysl.
007cz
Princip je stejný, nicméně u Korejce ds ovládá BCM jednotka,tento jev při nabíjení jsem u originálu ještě neviděl, pravda neviděl jsem všechno :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]