Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru, mám bluetooth OBDII ELM327 diagnostiku, chybovou hlášku jsem chtěl smazat, to se mi podařilo. Problém je v tom, že od té doby mi svítí světla na pozici 0, neví někdo co s tím? Auto nemá denní svícení .
Auto: Fabia 2 1.2 HTP
No čo ste tým dokazal? Auto vám vyhodilo chybu a vy nie aby ste to opravili a potom zmazal záznam chyby,tak ste ju len vymazali no porucha ostala. Výsledok vidíte sami.
Na bžundáji se mi to stalo po připojení nabíječky k mrtvé baterce. Po připojení nabíječky svítily světla takže jsem je během nabíení musel buď dát na parkovačky nebo úplně odpojit baterku. Odpojil jsem baterku, nabil a po dobití bylo zase všechno OK . Takže souhlasím s radou, odpojit přes noc baterku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.