Nejste přihlášen/a.
Zdar borci.
Fabia 1.4tdi 2007. Mám problém, ze když zařadím 5tý stupeň a dam nohu z plynu tak se (asi) z převodovky ozývá takové drhnutí. Nedělá to nikdy jindy jen když zařadím 5 stupeň a dam nohu z plynu. Když normálně jedu a mám nohu na plynu tak to nic nedělá.
Moje otázka zni, jestli myslíte, ze je to předzvěst něčeho horšího a mám to řešit nebo to nechat byt.. protože mě to nijak nevadí, holt když jedu na 5 a potrebuju spomalit tak vyřadím ale nechtěl bych aby se to dojebalo celé.
Díky
Fabia 1.4tdi 2007. Mám problém, ze když zařadím 5tý stupeň a dam nohu z plynu tak se (asi) z převodovky ozývá takové drhnutí. Nedělá to nikdy jindy jen když zařadím 5 stupeň a dam nohu z plynu. Když normálně jedu a mám nohu na plynu tak to nic nedělá.
Moje otázka zni, jestli myslíte, ze je to předzvěst něčeho horšího a mám to řešit nebo to nechat byt.. protože mě to nijak nevadí, holt když jedu na 5 a potrebuju spomalit tak vyřadím ale nechtěl bych aby se to dojebalo celé.
Díky
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]