Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o radu. Mám Touran 2016 a poslední měsíc jsem si všiml kapiček oleje pod spojkovým pedálem na gumovém koberečku(když na něho sáhnu zespodu tak mám na ruce čirý olej) a ted začal vrzat při sešlápnutí...
Co by to mohlo být?
velice děkuji
voccci@seznam.cz
Nejspš teče hlavní spojkový válec. Urychleně opravit, jinak spojka přestane vypínat. Důsledky někde na cestě si určitě dokážeš představit.
jako spíš to maže,lehce zbarvený do hněda,fakt jemně
Moc děkuji, už jsem se objednal na seris...nerad bych někde zůstal
Snad to nebude za bambilion
děkuji
Tak mi tam dali Valeo, cena i s prací 6060 kč
cena válce na netu 2400 a oni účtují 3600 a práce 4x 500.
+cena brzdovky
Hezký ceny, přihodit si 1,5k za objednání dílu neboli 5 minut práce.. 4 hodiny mi taky přijde "trošku moc", ale tam nevim detaily co se všechno sundavá, na Fordu to byl filtrbox baterka atd. kvůli přístupu, pak odpojit hadic připojit odvzdušnit a zase smontovat.. Co naděláš, neumíš svépomocí tak cáluješ.. To by až tak nevadilo, horší je že ta práce po nich často neni kvalitní a ty prachy jsou vyhozený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.