Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, naše vozidlo pekárny zastavilo a vyložilo náklad v zóně Parkoviště s parkovacím automatem dopr. značka IP13c. Vozidlo bylo vyfoceno projíždějícím monitorovacím vozidlem a následně zasláno správním orgánem podezření ze spáchání dopravního přestupku. Může řidič zastavt v rámci své práce v zóně této dopravní značky za účelem vyložení nákladu, aniž by spáchal dopravní přestupek tím, že nezaplatí za parkováni? Děkuji moc Po Praze v podstatě nelze rozvážet zboží, aniž by řidič nepáchal jeden přestupek za druhým.
Jestli nebude možný problém v tom, že u zastavení se jasně mluví o nezbytné době k naložení či vyložení atd. Což si však někteří balíkáří, rozvažeči pizzy a pod vykládají tak, že zaparkují na nejpitomějším myslitelném místě, pustí varovky a zmizí na čtvrthodinku než to doručí, vyinkasují atd. Což už ovšem není zastavení - viz besip.cz/...
Ovšem třeba to tak není a dotyčný skutečně jen skládal - pak se to dá prokázat na oné inkriminované fotce - otevřené vrata u auta, řidič s bedničkou rohlíků. Nebo výpisem z GPS bonzáka (poku jej auto má) kde je jasně vidět, kdy přijel, kdy odjel.
Satam: V žádném. Ale na tom placeném s hodinama zákon říká, že se má řidič řídit pokyny buď na dodatkové tabulce nebo na parkovacím automatu. Takže když tam bude zaplať, tak musí platit ať je to babka nebo kurýr nebo zásobování.
@ernie: Promiň, že budu trochu vlezlý: Nic takového neříká zákon, ale vyhláška č. 294/2015Sb. v příloze č. 1, DZ IP13c Název, význam, užití. A jelikož nic konkrétního nevíme, skoro není o čem dál diskutovat. Jen podotknu, že na většině parkovišť označených DZ IP13c bývá v podmínkách na parkovacích hodinách uveden 10-15 minut zdarma. Ovšem není to úplně pravidlem
@re4zon. V §27 z.č. 361/2000Sb. nic takového není. V písmeni o) se hovoří o VYHRAZENÉM parkovišti.
Že je právní rozdíl mezi parkováním a stáním?
o) zastavit znamená uvést vozidlo do klidu na dobu nezbytně nutnou k neprodlenému
nastoupení nebo vystoupení přepravovaných osob anebo k neprodlenému naložení nebo
složení nákladu,
" V tomto případě platí, že se jedná o vyhrazené parkoviště, které podléhá určitému zvláštnímu režimu. Navíc, v kombinaci s vodorovnou dopravní značkou časově omezené stání to znamená, že v určitou dobu se jedná o vyhrazené parkoviště a v určitou dobu o parkoviště určené k běžnému užívání - jak je to uvedeno na dodatkové tabulce u dopravní značky," vysvětluje dopravní právník Jan Kněžínek.
Stání je doba nad rámec zastavení vozidla, teda doba delší, než jen třeba nastoupení a vystoupení spolujezdce, naložení nákupu apod.
Stát – znamená uvést vozidlo do klidu nad dobu dovolenou pro zastavení. Zastavit – znamená uvést vozidlo do klidu na dobu nezbytně nutnou k neprodlenému nastoupení nebo vystoupení přepravovaných osob anebo k neprodlenému naložení nebo složení nákladu.
Teď bude záležet, kdo má lepší argumentaci a výdrž.
@satam Však jo, mimochodem re4zon mele blbosti. Máš pravdu, takže řídit se pokyny na značce nebo automatu. To znamená platit, když se má platit. Je to jednoduché. Zastavím, jdu zjistit stav, jestli je doba placení nebo ne, vezmu lístek a je to. Co s tím má kdo za problém? Z logiky věci po tobě nikdo nebude chtít sankci, když jsi odešel k automatu. Nebo něco nechápu? Kurýr nebo rozvoz pokud z toho nemá výjimku, musí činit taky tak.
A pokud mě vyfotí ta jejich hračka, než vezmu lístek, tak oni musí dokazovat, ne já.
Bohužel, skládání zboží v placené zóně naše dokonalé zákony zřejmě neřeší. Respektive řeší, ale je to dost na hlavu. V zóních je pár míst, vyhrazených přímo jen a pouze pro zásobování. Že ale budete muset třeba bednu s rohlíkama nosit z tohoto místa do krámu i několik set metrů nikoho nezajímá.
Parkování v zónách se řeší tady. Ovšem o zásobování tam nikde není ani zmínka.
Praha tvrdila, že to berou až ze dvou průjezdů. Právě kvůli odlišení od zastavení. Ale to je zase už několik let, třeba v rámci zvýšení výtěžnosti změnili tuhle politiku. Ale způsob monitorování snad nemění zákony. Ostatně je to jen podezření.
V Praze (a asi nejen tam) skutečně šmíráci projíždějí 2x v odstupu několika minut. Není to ale kvůli rozlišení zastavení a stání. Může se totiž stát, že zaparkujete a než dojdete k parkovacímu automatu, projede kolem šmírák. Když stihnete zaplatit do druhého průjezdu, je to v pořídku. Teprve pokud při druhém průjezdu stále nezamáte zaplaceno, eviduje se to jako přestupek.
A co nastane, když tam zastavím až po tom prvním průjezdu?
Ale jinak jsem z Prahy, jezdím a parkuju tam denně, ale ještě se mi nepovedlo vidět to autíčko projíždět dvakrát za sebou tou samou ulicí.
Já to vidím z okna, když si šlapu na rotopedu. Auto projede a za 2 - 3 minutky jede znovu tou samou trasou zpět. To ani nestihnu dojít k automatu a vykoumat, jak zaplatit.
Před 3 roky mi říkal prodavač z obchodu vedle, že nechávají pauzu do 10-ti minut na nákup. Letos ne. Vybírat pokuty a basta. Mně to přijde nechutný.
Tak jsem sesmolil odpověď:
Naše firma provedla šetření k vaší písemnosti vedené pod spisovou značkou SZ MČ P7 073072/2023/ODO/ŠED k údajnému dopravnímu přestupku spáchanému dne 15.03.2023 v čase 08:40 hodin vozidlem RZ 8AK6328 s tím, že měl řidič nerespektovat dopravní značení IP13c s dodatkovou tabulkou E13. V popisu skutku je dále uvedeno, že řidič zastavil a stál na parkovišti s parkovacím automatem. Naším šetřením bylo zjištěno, že řidič zastavil na dobu nezbytně nutnou k neprodlenému nastoupení nebo vystoupení nebo nastoupeni přepravovaných osob anebo k neprodlenému naložení a nebo složení nákladu. V §27 zákona 361/2000 Sb. je uvedeno, kde řidič nesmí zastavit a stát, parkoviště s parkovacím automatem zde však není uvedeno. Jak je doloženo na přiloženém GPS monitoringu vozidla, jednalo se o časový úsek od 08:38:35 – 08:41:14, Vámi zaslanou dokumentací není prokázáno, že by řidič na tomto místě stál déle, než je doba povolená k zastavení vozidla a tím došlo k údajnému porušení Zákona o provozu na pozemních komunikacích č. 361/2000 Sb., jak je vámi uváděno.
Jistě, na parkovišti s automatem není zákaz zastavení a stání. Dokonce, považte, je k tomu určeno. Akorát tam je to, že má za to zastavení na dobu nezbytně nutnou platit. Ale to je jenom taková bezvýznamná lapálie.
TVL, co vy jste za firma...
Tak je tam ta dodatková tabulka Mimo zásobování, nebo ne? Tazatel dal fotku, ale tam nic takového není.
Ta tabulka "mimo zásobování" je na mé fotce a je to místo v parkovací zóně přímo pro zásobování určené. Na tazatelově fotce žádná taková tabulka není, takže tam zásobování žádnou výjimku nemá.
Tak já jsem z toho volaký zmätený.
Tazatel tady v tom vláknu s dopisem úřadu v něm píše, že je tam dod. tabulka E13 což v kontextu chápu že Mimo zásobování či upravující dobu pro zásobování. Pokud by to tak bylo, tak to samozřejmě mění situaci.
Pokud tam taková tabulka není a je to jako na jeho fotce, tak musí jeho vůz platit tak jako tak a navíc tam může parkovat s poplatkem max 2 hod..
Praha vykládá placenou zónu, jako že tam nejsou ani ty tři minuty (jako na modré zóně) zdarma, proto tam projíždí kontrolní auto jen jednou. Poté probíhá kontrola, jestli zachycené auto do 15 minut zaplatilo, pokud ne, považuje to za přestupek i kdyby tam stálo jen třeba 30 vteřin.
Podle mě a jiných není takový výklad ničím podložený a měly by také platit ty tři volné minuty, dokud to ovšem nerozhodne soud, Praha si bude trvat na svém.
Hodně štěstí.
@asd1: o tom Rakousku jsem četl. Neznám samozřejmě rakouské zákony, ale zajímalo by mě, komu a kam majitel takovou výzvu k zaplacení pošle. U nás nesmysl.
asd1, domnívám se, že toto neřeší zastupitelstvo, ale odborníci na předpisy a značky, které pak schválí poslanci.
Když položíte dotaz jim, tak to nevědí...
"proto tam projíždí kontrolní auto jen jednou"
Nevím, odkud jste Vy, ale já v pražské placené zóně bydlím a parkuju. Proto vím na 100%, že šmíráci projíždějí kolem mého domu vždy 2x za sebou v rozmezí několika minut.
gene, po doplnění ten článek uvádí:
stačí jen jeden průjezd, neboť je zde možné zastavit jen na dobu potřebnou k výstupu nebo nástupu cestujících nebo k naložení či vyložení nákladu.
Přesně, jak to popsal tazatel.
Odpovídal jsem magdonovi, který tvrdí, že i na oranžové zóně jezdí vždy dvakrát.
Co se týče toho, jestli se jednalo o zastavení, bude to obtížné prokazovat, protože těžko někdo čeká na chodníku, aby ty rohlíky převzal, a pokud je nesl dovnitř do obchodu, jedná se o stání a nikoli zastavení.
Ostatně - sám to tazatel v otázce píše, že porušují všichni, protože to jinak nejde.
genehawkins - Nevím, odkud má autosalon.tv informace a jestli to teoreticky je, nebo není nutné ale z každodenní praxe vím, že nejen naší ulicí s fialovou zónou projíždí 2x.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.