Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otřes při startu

Od: muldix odpovědí: 6 změna:
Zdravím ve spolek.Mam otázku při studeném startu občas otřese celé auto,prostě jakoby by motor dostal slupku nebo tak něco.Startuje na brnk a při teplém motoru už to je jakž tak ok co by to mohlo být?Mimochodem čeká mě výměna spojky myslíte že by to mohlo souviset? OCTAVIA 3 236XXX KM R.V.2015 CKFC.Dekuju za každý nazor

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Může to být více věcí..Nebudu se tady rozepisovat, protože tomu stejně nerozumíte a je toho hodně.. Navíc popis "šlupku" je nicneříkající;)

muldix
hodnocení

Tak děkuju za radu,je mi jasný že to může být více příčin..Jen mi šlo o to na co se základně zaměřit
Žhavení.. může to chytnout jen na některé z válců a ostatní se pak chytnou..Silentbloky motoru a možná i převodovky.. Těžko říct, když to člověk nevidí.

hodnocení

0x

Možná nějaký silentblok motoru.

muldix
hodnocení

A s tou spojkou třeba že kopne setrvak? To je asi blbost že?

asd1
hodnocení

0x

Nějký válec nezapálí hned tak to škubne, pak se chytí, teplý chytá hned.. Nejspíš žhavič, může to být ale víc příčin..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]