Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
právě jsem se registroval u Pojišťovny Pillow s platností pojištění od června 2023.
Nainstaloval jsem si i jejich aplikaci. Až bude květen přijde mi nějaká výzva na doložení stavu tachometru? Jak to probíhá? Nerad bych to opomenul a zdražil si to...
děkuji
Před koncem období vám příjde e-mail a notifikace do telefonu. Nelze zmeškat. Tachometr vyfotíte mobilem pomocí aplikace. Nemusíte nikam kopírovat soubor s fotkou, nemusíte mít připojení k internetu, nepovedenou fotku můžete opakovat. Po připojení a odeslání příjde potvrzení e-mailem i do aplikace.
Jak Allianz tak i Pillow vás o sazbě upozorní při sjednání. V podstatě se rozdělí podle kilometrů rozdíl ceny k dalšímu limitu. Tady je vzorový příklad od Pillow (jde o vozidlo kde je i havarijní)
-----------------
Měsíční platba 1001 Kč
Váš roční nájezd 10 500 – 11 500 km (při kratším trvání se interval poměrně zkrátí, např. pro půl roku na polovinu 5 250 - 5 750 km).
Cena pojištění odpovídá uvedenému rozsahu najetých kilometrů, cena za 1 kilometr mimo interval je 0,17 Kč. Tedy v případě menšího nájezdu Vám
vrátíme 0,17 Kč za každý nenajetý kilometr, v případě většího nájezdu doplatíte 0,17 Kč za každý kilometr navíc. Za kilometry pod 5 000 km (minimum)
peníze nevracíme, za kilometry nad 25 000 km (maximum) peníze nedoplácíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.