Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojišťovna Pillow, jak se dokládá tachometr?

Od: pilla odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
právě jsem se registroval u Pojišťovny Pillow s platností pojištění od června 2023.

Nainstaloval jsem si i jejich aplikaci. Až bude květen přijde mi nějaká výzva na doložení stavu tachometru? Jak to probíhá? Nerad bych to opomenul a zdražil si to...

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nejsem u Pillow, ale u Alianz. Každý rok mě vyzvou sms, abych nafotila tachometr a odeslala jim. Budete to mít stejně. Ale pro jistotu bych jim zavolala.
Ano... také jsem u Allianz...a pošlu foto. Allianz se mi připomene.

27.03.23 11:51
hodnocení

3x
Fotka?

hodnocení

3x

Před koncem období vám příjde e-mail a notifikace do telefonu. Nelze zmeškat. Tachometr vyfotíte mobilem pomocí aplikace. Nemusíte nikam kopírovat soubor s fotkou, nemusíte mít připojení k internetu, nepovedenou fotku můžete opakovat. Po připojení a odeslání příjde potvrzení e-mailem i do aplikace.

hodnocení

0x

Foto stačí.

pilla
hodnocení

Už jsem se dočkal. Posílají to 14 dnů před platností smlouvy. Přijde mi to zbytečně brzy, ještě pár km najedu před platností pojištění...

Pojišťovna Pillow, jak se dokládá tachometr?

Oni to zprůměrují a dopočítají. Když se náhodou netrefí, tak se to srovná v dalším roce.

hodnocení

0x
A četl jste někdo, kolik vám naúčtují za každý překročený kilometr nad limit? Jsem s jedním autem u Allianz..Celkem pálky si účtují..

Jak Allianz tak i Pillow vás o sazbě upozorní při sjednání. V podstatě se rozdělí podle kilometrů rozdíl ceny k dalšímu limitu. Tady je vzorový příklad od Pillow (jde o vozidlo kde je i havarijní)

-----------------

Měsíční platba 1001 Kč

Váš roční nájezd 10 500 – 11 500 km (při kratším trvání se interval poměrně zkrátí, např. pro půl roku na polovinu 5 250 - 5 750 km).
Cena pojištění odpovídá uvedenému rozsahu najetých kilometrů, cena za 1 kilometr mimo interval je 0,17 Kč. Tedy v případě menšího nájezdu Vám
vrátíme 0,17 Kč za každý nenajetý kilometr, v případě většího nájezdu doplatíte 0,17 Kč za každý kilometr navíc. Za kilometry pod 5 000 km (minimum)
peníze nevracíme, za kilometry nad 25 000 km (maximum) peníze nedoplácíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Pillow
Otázky na téma pojišťovna Pillow

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]