Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Má někdo zkušenost? Při jízdě mi auto 3x zapípalo a přestalo zobrazovat rychlost + rozsvítili se kontrolky EPC, ESP, posilovač, motor a blikající ruční brzda. Už se mi to jednou stalo, ale po výměně baterky a resetu řídící jednotky podle návodu na internetu to přestalo a bylo po problému až doteď, po necelým roce. Co s tím? Je rozumný zase jen reset? (Audi A3 8P FL)
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
hou
0x
Co tacho signál, chybný čidlo otáček kol.
S tím souvisí i funkce ABS / ESP - snímač otáček kol bych tedy zkontroloval... Jen nápad, neznám tento typ vozu, neuvedls modelový rok.
Podle mě výpadek napětí. Servo, elektronický plyn a ABS/ESP padne a díky ABS padne i info o rychlosti vozu.
ondrej
Mohu tedy bez problemu zkusit opět resetovat ridici jednotku? Napětí jsem měřil a hodnoty jsou správné
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]